• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U Španiji vođa, u Realu višak: Odlazi u Arsenal

Autor mondo.rs

"Kraljevski klub" pozajmio talentovanog vezistu, jednog od najboljih igrača novog šampiona Evrope u uzrastu do 21 godine.

Na nedavnom Evropskom prvenstvu za igrače do 21 godine, Dani Sebaljos (22) bio je jedan od lidera šampionskog sastava, uz Danija Olma, Fabijana Ruiza i ostale bisere svoje zemlje.

Poslije turnira, on se nije vratio u svoj matični klub, Real Madrid, jer je unaprijed bilo jasno da za njega neće biti mjesta. Zato je prihvatio poziv iz Engleske.

Sebaljos je od četvrtka zvanično pozajmljen Arsenalu na godinu. "Tobdžije" su vodile bitku za njegov potpis protiv Totenhema, ali je momak koji je pokazao veliki talenat na EP u Italiji ipak prihvatio poziv da radi sa Unaijem Emerijem.

Nova "osmica" londonskog velikana stiže u London kao jedan od najboljih igrača turnira na kojem je davao golove sa distance, asistirao i najavio da će izrasti u velikog igrača. Bar za sada, u Realu neće imati šansu za to.

Sebaljos je došao u Real 2017. godine iz Betisa, za obeštećenje od 18 miliona evra. Za dvije sezone odigrao je ukupno 56 utakmica za Madriđane i dao pet golova, ali nije ubijedio Zinedina Zidana da bi trebalo da bude u svlačionici tokom nastupajuće sezone.

Zato je danas zadužio novi Arsenalov dres...

Dani Sebaljos
Izvor: YouTube/Arsenal

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC