• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lukaku trenira sa mlađim selekcijama Anderlehta!

Autor mondo.rs

Junajted je udaljavanjem Belgijanca sa treninga prvog tima nastavio da mu obara cijenu dok ističe rok za prelaske igrača u Engleskoj, ali je i dalje izričit da ga neće pustiti za manje od 80 do 85 miliona evra...

Mančester junajted pustio je Romelua Lukakua da otputuje u Brisel i trenira sa mlađim selekcijama Anderlehta dok čeka kraj prelaznog roka u Engleskoj u nadi da će neko otkupiti njegov ugovor.

Napadač kog je Žoze Murinjo platio Evertonu 84,7 miliona evra prije dvije godine, a koji je počeo samo devet utakmica u Premijer ligi od dolaska Ole Gunara Solskjera na "Old traford", ne nalazi se u planovima norveškog menadžera za sezonu 2019/20 i to mu je saopšteno još krajem prošle sezone.

Uprkos tome, direktori Junajteda tokom ljetnog prelaznog roka nisu željeli da pregovaraju ni sa jednim klubom koji nije namjeravao da plati 80 miliona evra za 26-godišnjeg Belgijanca, zbog čega je konkretno odustao Inter.

Izvršni potpredsjednik Junajteda, Ed Vudvard, ove sedmice postavio je svjetski rekord u visini obeštećenja za odbrambenog igrača tako što je Lester uplatio 80 miliona evra za Harija Megvajera.

Sportski direktor "nerazura" Bepe Marota javno je rekao da Inter ne namjerava da plati toliko za igrača, uprkos tome što svi u klubu vjeruju u njegove kvalitete.

Pregovori su nastavljeni pokušajem Juventusa da trampi nepoželjnog Paula Dibalu u zamjenu za "Big Roma", dva kluba gotovo da su postigla dogovor, ali se potom pojavio Argentinac koji je u Mančesteru tražio zaradu od skoro 20 miliona po sezoni uz komisiju od 15 miliona evra za svog menadžera, pa je i taj posao propao.

Šta se potom dogodilo? Malo kome među navijačima Junajteda je jasno...

Na tri dana od završetka prelaznog roka u Engleskoj, Lukaku je otputovao u Belgiju i odradio trening sa podmlatkom Anderlehta, koji i dalje vodi njegov nekadašnji trener Žan Kindermans.



Prema pisanju lista "Manchester Evening News", Mančester junajted i dalje očekuje zaradu između 80 i 85 miliona evra za igrača kojem je oborio cijenu udaljavanjem sa treninga prvog tima.

Lukaku je 8. avgusta 2011. godine otišao iz Anderlehta u Čelsi za 15 miliona evra.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC