• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zidanov novi sistem - ima mjesta i za Luku Jovića

Autor mondo.rs

Premijera već večeras na TV Arena Sport. Vidjećemo kako funkcioniše u novom sistemu sa Azarom i Benzemom...

Real Madrid tokom priprema djeluje "zarđalo" i jedan od razloga za to jeste i dolazak velikog broja fudbalera koje Zinedin Zidan pokušava da uklopi.

Najveći izazov je pronaći način na koji će novi najbolji igrač ekipe Eden Azar doći do izražaja, međutim Belgijancu očigledno ne leži 4-4-2 u kojima su "los blankosi" najčešće igrali - em kod bivšeg fudbalera Čelsija nije došlo do napretka u igri, em je Real imao problema s odbranom.

"Vraćao" je Zidan, kada loše krene po Real, formaciju u njegovih omiljenih 4-3-3, ali pripreme služe za eksperimente tako da je za posljednje dvije utakmice spremio nešto novo.

/Kros bodri Jovića: Nisi imao sreće, polako!/

Kako prenosi španska "Marka", Real Madrid će u mečevima protiv Salcburga i Rome preći u formaciju koju je rijetko koristio do sada (3-5-2), a u kojoj bi šansu, već danas, ponovo trebalo da dobije i oporavljeni srpski napadač Luka Jović.

"Zizu" ima ideju da "upari" Jovića i Benzemu, a da iza njih djeluje Eden Azar, dok bi širinu po bokovima davali bekovi Marselo i Karvahal.

Mjesta štopera će vjerovatno zauzeti Militao, Ramos i Varan, dok će u sredini veznog reda zaigrati Kazemiro i Kros, pošto Luka Modrić, iz neobjašnjenih razloga, nije krenuo put Salcburga, kao ni Garet Bejl i Marijano Dijaz.

Ovo nije prvi put da u toku priprema Benzema i Jović igraju zajedno, s tim da će ovoga puta bliže sebi imati i Azara, koji se sa krila pomjera u sredinu.

Jović je zaigrao u drugom poluvremenu meča protiv Bajerna (3:1), i nije se snašao, dok je potom počeo meč protiv Arsenala i završio ga u 15. minutu jer je Načo dobio crveni karton, pa je Zidan morao da mijenja plan (2:2). U meču protiv Atletika (3:7) omela ga je povreda poslije pola sata, tako da navijači i dalje čekaju da Srbin pokaže kvalitet iz Frankfurta.

Meč između Real Madrida i Salcburga možete da pratite na TV Arena Sport od 19 časova.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC