• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nejmara tjera i tribina: "Ku**in sine, odlazi!"

Autor mondo.rs

Kada se dignu i navijači, a klub ne pokuša potpuno da zaštiti igrača, to može da znači samo jedno.

Pari sen Žermen je idealno "otvorio" novu sezonu pobijedivši Nim (3:0), ali je sjenku na ovaj trijumf bacilo odsustvo Nejmara - koji već mjesecima "očijuka" sa Realom i Barsom.

U odsustvu najskupljeg fudbalera svih vremena u strijelce su se upisali Kavani, Mbape i Di Marija, međutim čitava Francuska "bruji" o dešavanjima na tribinama stadiona "Park prinčeva", a ne o njihovim golovima, kojih će biti naravno u izobilju ove sezone...

Reporteri iz Francuske prenose da su navijači Pari sen Žermena u toku utakmice vrijeđali Nejmara više puta skandiravši "Nejmare, ku**in sine!".

Takođe, na tribini se našao i transparent na kome piše "Nejmare, odlazi", dok je vrlo simpatično što su navijači Pari sen Žermena imali i jedan transparent podrške sportskom direktoru Leonardu, koji se vratio u klub, a koji trenutno "ratuje" sa svojim zemljakom oko odlaska.

Da ovo utiče na sve klubu, govore i izjave poslije meča...

/VIDEO: Mbape izgurao Nejmara prilikom fotkanja!/


"Situacija je bila pomalo teška, ne znam šta da kažem. Vidio sam na koleginom telefonu, ali nisam čuo povike u toku meča, sve razumijem, ali istovremeno i ne mogu da razumijem... Tako je to, emocije su jake i prisutne. On je i dalje naš igrač, moj igrač. Uvijek ću štiti moje fudbalere, paziću na njega. Mogu da razumijem da ne mogu svi da prihvate šta je rekao, pronađimo način da ispoljimo emocije", rekao je Tomas Tuhel koji ipak nije decidno kazao da osuđuje tribinu.

Razlog zbog kog Nejmar nije bio u timu je to što nije potpuno fizički spreman, ali i čitava gungula oko odlaska u Barselonu ili Real Madrid koju je sam inicirao.

Izvor: Mondo/Stefan Stojanović


"Hajde da ne lažemo, vidjećemo šta će biti sa Nejmarom. Tim nije isti bez njega, probaćemo da učinimo sve što možemo", rekao je mladi Kilijan Mbape koji je preuzeo "ključeve" Pari sen Žermena u odsustvu Nejmara, mada će neki reći da je to bilo i dok su zajedno na terenu.

Posljednja informacija iz Španije govori da je Barselona ponudila 100 miliona i Kutinja u zamjenu za Nejmara, dok PSŽ traži 140 i Kutinja...

Ako dobiju i taj novac - planiraju da dovedu Donarumu i Dibalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC