• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda krenula po Ligu šampiona: I Garsija i Ben!

Autor mondo.rs

Crveno-beli kreću u Švajcarsku sa nekoliko novih lica u odnosu na prethodno, nezaboravno gostovanje.

/od reportera Monda/

Fudbaleri Crvene zvezde poleteli su danas sa Aerodroma "Nikola Tesla" u znatno drugačijem sastavu u odnosu na prethodno, nezaboravno gostovanje u Kopenhagenu!

U avionu za Bern našao se i Mateo Garsija, prvi put sa ekipom na evropsko gostovanje krenuo je i Tomane, a navijače bi trebalo da poraduje informacija da se "čekirao" i oporavljeni El Fardu Ben.

Crvena zvezda
Izvor: YouTube/Crvena zvezda



Posle vesti o tome da će navijači Crvene zvezde koji uđu na bilo koju tribinu "Stadiona Švajcarska", koja nije B10, B11 ili B12, biti udaljeni sa utakmice - a to bi bio svojevstan skandal - oglasio se i portparol Jang bojsa, koji je pojasnio da to ne može da bude slučaj i da svaki član kluba ima pravo da dođe na utakmicu u društvu prijatelja koji navija za crveno-bele. Fino upakovana i nedorečena izjava.

Šampioni Litvanije, Finske i Danske su preskočeni, a poslednja prepreka do ponovnog takmičenja sa najboljim evropskim ekipama je prvak Švajcarske - Jang bojs.

Letom u 11 časova, fudbaleri Crvene zvezde otputovali su u Bern, gde će u sredu od 21 uz direktan prenos na TV Arenasport igrati prvu utakmicu poslednjeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Za svoj drugi uzastopni plasman među evropsku fudbalsku elitu!

Ovaj put, crveno-beli na megdan izlaze potpuno rasterećeni, jer su prolazom u plej-of već realizovali "Plan B", odnosno obezbedili mesto u Ligi Evrope.

Videćemo hoće li im to pomoći da dođu do pozitivnog rezultata u Švajcarskoj.

ZVEZDA ILI DINAMO: AS "BOSANSKOG HOFENHAJMA" NE BIRA



Traže se štoper i vezista

S obzirom na to da su Milunović na mestu štopera i Jovančić na mestu defanzivnog veznog bili standardni u Milojevićevim postavama za evro-iskušenja ovog leta, biće zanimljivo videti u kom će sastavu Crvena zvezda nastupiti u prvoj utakmici sa Jang bojsom. Jovančić će imati pravo nastupa 27. avgusta na "Rajku Mitiću".

Zbog kartona (Nemanja Milunović, Dušan Jovančić) i povreda (Branko Jovičić, Milan Pavkov), šampion Srbije ni ovog puta neće nastupiti u najjačem sastavu, ali Vladan Milojević i njegovi saradnici mogu da budu zadovoljni formom onih koji će nastupiti na "Stadionu Švajcarska sutra uveče.

Pogoci Ričmonda Boaćija u Kopenhagenu i Portugalca Tomanea u Subotici došli su u pravi čas za crveno-bele.

Uz to, među putnicima se našao i "roviti" Mohamed El Fardu Ben, čiji je nastup i dalje pod upitnikom, a tu je i tek pristigli Argentinac Mateo Garsija.

U razgovoru sa novinarima u ponedeljak priznao je da nije 100 odsto spreman za takmičarsku utakmicu, ali bi trebalo očekivati da u sredu svakako upiše prve minute u Zvezdinom dresu.

Bilo kao starter ili ulaskom sa klupe...

* pratite crveno-bele uz Mondo, naš reporter boraviće u Bernu, a na portalu vas očekuju i golovi, fotke, izjave, reakcije... *



golmani

Milan Borjan
Zoran Popović

odbrana

Filip Stojković
Miloš Degenek
Marko Gobeljić
Radovan Pankov
Milan Rodić
Santana Žander

sredina

Hose Kanjas
Miloš Vulić
Njegoš Petrović
Veljko Nikolić
Veljko Simić

navala

Mirko Ivanić
Marko Marin
El Fardu Ben
Mendeš Tomane
Aleksa Vukanović
Ričmond Boaći
Mateo Garsija

Na spisku je 20 igraca, u protokolu za utakmicu biće ih 18. Za očekivati je da 19-godišnji Veljko Nikolić odgleda utakmicu sa tribina, moguće je da će mu društvo praviti Ben, ukoliko se na večerašnjem treningu u terminu utakmice ispostavi da nije dovoljno spreman da nastupi - makar i sa klupe.

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MILOS

JANG BOJS SUTRA VECE OVJERAVA ULAZAK U LIGU SAMPIONA A ZVJEZDA U KUP UEFA

RancidCo

@MILOS Joooj pacijenta... Već tri kola zaredom isto prognozira. 😂

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC