• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Rokada" Reala i PSŽ-a, "predigra" za Nejmara ili?

Autor mondo.rs

Ipak su ostala tri dana do kraja prelaznog roka...

 Kejlor Navas prešao u PSŽ, Alfons Areola u Real Madrid, da li će i Nejmar Izvor: MARKO METLAS/© MN PRESS, ALL RIGHTS RESERVED

Pari sen Žermen i Real Madrid su konačno poslovali ovog leta, ali ne oko Nejmara!

Kako prenosi španska "Marka", nezadovoljni golman Kejlor Navas preseliće se u Pariz u transferu vrednom 15 miliona, dok će Real Madrid u suprotnom smeru dobiti prvog čuvara mreže "svetaca" Alfonsa Areolu, ali "samo" na pozajmicu.

Kejlor Navas je sa Parižanima imao dogovor još u junu, kada je došlo do promene sportskog direktora na "Parku prinčeva", kada je Antera Enrikea zamenio Leonardo.

Kostarikanac nije prvi izbor u Real Madridu od dolaska Tiboa Kurtoe iz Čelsija prošlog leta, dok ga u Pari sen Žermenu čeka "jedinica". Jedino nejasno u čitavoj situaciji jeste zbog čega je Areola pristao da ide na pozajmicu u klub u kom će biti rezerva...

Francuski čuvar mreže delio je minutažu prošle sezone sa Điđijem Bufonom, delovalo je da je za 2019/20 prvi golman, da bi se na kraju vratio u Španiju gde je već branio za Viljareal.

Kejlor Navas se oprašta od Madrida posle pet sezona u kojima je osvojio tri titule u Ligi šampiona i jednu u Primeri, kao i još osam drugih trofeja.

Za sada nema informacija da je ovaj dogovor Real Madrida i Pari sen Žermena povezan sa interesovanjem "kraljevskog kluba" za Nejmara, koji je i dalje između tri strane, ali je do kraja prelaznog roka u Španiji (2. septembar) ostalo dovoljno vremena da se dogovore.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC