• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zaravinas: Ne bih bio u koži trenera Borca

Autori mondo.ba Autori Goran Arbutina

Trener Olimpijakosa Jorgos Zaravinas svjestan problema sa kojima se sreo njegov kolega Mirko Mikić na klupi Borca.

 EHF kup Olimpijakos - Borac jorgos Zaravinas - ne bih bio u Mikićevoj koži Izvor: MONDO-Goran Arbutina

Banjalučki Borac doživio je ubjedljiv poraz 30:21 od Olimpijakosa u prvom meču prvog kola EHF kupa, odigranom u dvorani "Melina Merkuri" u Pireju.

Grci su slavili sasvim zasluženo, ali ostaje pitanje šta bi bilo da Borac pred utakmicu nije ostao bez četiri pojačanja, koja nisu bila licencirana.

"Prvo, devet golova ne znači ništa. Znamo da Borac kod kuće igra pred mnogo navijača koji ga motivišu da igra bolje i zbog toga je bilo važno da u prvom meču dođemo do što veće razlike", rekao je trener Olimpijakosa Zaravinas i dodao:


"Znamo da kod Borca nije igralo nekoliko igrača, ali to se nekad odrazi pozitivnu na ekipu i ona se više trudi. To sam rekao i svojim igračima. Tako da me to ne interesuje, Borac ima 16 igrača, ne samo devet, deset. Očigledno to je bio veliki problem za Borac", rekao je Zaravinas.


Na pitanje kako bi se on osjećao da se našao u poziciji trenera Mikića koji je spremao ekipu skoro dva mjeseca, a onda pred meč saznao da ne može da računa na četiri igrača Zaravinas je odgovorio:


"Ne bih volio da sam u koži trenera Mikića. Ali igrači Borca su se mnogo borili, odlično igrali do kraja utakmice. Moj tim je tokom utakmice dizao ritam i igrao sve bolje, ali nikada nije dobro da u posljednji čas ostanete bez nekih igrača", rekao je Zaravinas, a potom se složio da je i veća rotacija i brojčana prednost umnogome uticala na rezultat.


"Naravno da je rotacija uticala i to što sam mijenjao više igrača. Igraći Borca bili su umorniji u drugom poluvremenu, a u tom periodu moj tim je igrao bolje. u drugom poluvremenu se većinom i odlučuje rezultat".

On je rekao da u revanšu neće braniti rezultat i d aće ići na pobjedu, ali da će njegova ekipa morat da da sto odsto.

"Prvo poluvrijeme bilo je malo čudno, imali smo tehničkih grešaka u napadu, u kontri i odbrani. To je normalno jer nam je prva utakmica sezone i zbog svega toga sam vrlo zadovoljan igrom mojih momaka. u drugoj utakmici će sve biti bolje, nećemo braniti ovih devet golova, već ćemo ići na pobjedu. Za moj tim najvažnije je to što imamo dvije jake utakmice, jer nismo imali dosad mnogo utakmice. Nismo znali mnogo o Borcu, a u revanšu idemo na pobjedu, moramo d aodigramo 100 posto", rekao je Zaravinas poslije utakmice.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC