• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dakić: Sportisti smo i ne predajemo se

Ubjedljiv poraz od Olimpijakosa teško je pao rukometašima Borca, ali najefikasniji u njegovim redovima, Milan Dakić ističe da ekipa neće da se preda u Boriku.

 EHF kup - Olimpijakos - Borac Milan Dakiž - Sportisti smo, ne predajemo se Izvor: MONDO/Goran Arbutina

Revanš meč prvog kola EHF kupa između Olimpijakosa i Borca odigraće se za sedam dana u Banjaluci i biće to prilika da se crveno-plavi revanširaju atinskim crveno-bijelima za ubjedljiv poraz 30:21 u Grčkoj.

Iako će i taj meč umnogome zavisiti od toga da li će četvorica nelicenciranih pojačanja Nemanja Vučićevića, Nikola Jeremić Giljerme Linajres de Souza i Vukašin Rakocija moći da igraju, što je upitno, u taboru Borca ne žele da se predaju.


Nisu se predavali ni u prvom meču, a jedan od najboljih bio je prvi strijelac Milan Dakić, koji je postigao osam golova.

"Dok smo imali snage i bili svježi uspjeli smo da im pariramo. Držali smo priključak. U drugom poluvremenu je do izražaja došao nedostatak igrača, pali smo sa snagom i nismo mogli da izdržimo njihovo trčanje. Borili smo se koliko smo mogli, bilo nas je malo i oni su to kaznili", rekao je Dakić.


Tačno na polovini drugo poluvremena Đurđević i nježić promašili su dva vezana sedmerca, a to se i poklopilo sa periodom kada je Borac već ostajao bez snage. Dakić, ipak, ističe da ekipa neće da se preda pred revanš.

"Sigurno da je teško jer da smo tad smanjili prednost od pet golova bilo bi lakše i imali bi šansu da još priđemo. Ne treba da spustimo glavu, u našoj dvorani je sve moguće ako budemo kompletni. Sportisti smo i nikad se nećemo predati. Nadam se da će nam se igrači priključili i da pokažemo pravu sliku Borca", dodao je Dakić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC