• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Markec OPET u Partizanu: Vratio sam se kući

Autor mondo.rs

"Dolazim pun motiva, želje da se dokažem, da se vratim tamo odakle sam otišao, u formu u kojoj sam bio", poručio je Lazar Marković na promociji u Humskoj gdje je ponovo "podigao" dres sa brojem 50.

Otišao je kao tinejdžer, vratio se mnogo ranije nego što se pretpostavljalo!

Nekada velika nada srpskog fudbala Lazar Marković (25) posljednje je pojačanje Partizana u letnjem prelaznom roku, pošto je kao slobodan igrač, poslije završetka saradnje sa Fulamom, potpisao ugovor na tri sezone sa klubom iz Humske.

Čačaninu je ovo povratak u crno-bijele poslije punih šest sezona tokom kojih je imao jednu sjajnu sezonu u Benfici, pa solidnu u Liverpulu, da bi potom prošao kroz period stagnacije.

U srpski fudbal se vratio nakon neuspješnih pozajmica u Fenerbahčeu, Sportingu, Halu i Anderlehtu, pa još šest mjeseci u Fulamu za koji je odigrao samo jedan meč, a na predstavljanju u Humskoj spreman je da se vrati na "stara podešavanja" i bude veliko pojačanje za Partizan.

Ugovor je potpisao na tri godine, uzeo stari broj "50" i predstavio se pred novinarima.

"Osjećam se kao kada sam prvi put potpisivao ugovor sa Partizanom. Vrlo sam srećan što se vraćam u svoju kuću, da im pomognem, a i oni meni...Stariji sam, iskusniji, znam gdje sam se vratio. Želim da pomognem Partizanu, da budemo što bolji, što konkretniji, mislim da ćemo biti. Pratio sam svaku utakmicu, kad se moje utakmice nisu poklapale, vidim da imamo odličan tim i odličnog trenera. Znao sam da ne mogu da pogrešim, pošto se vraćam kući", kazao je Marković na "pressu".

Partizan je u ovom prelaznom roku na krilima već angažovao Asana i Lutovca, "eksplodirao" je Stevanović, od ranije su tu još i Tošić, Ivanović...

Gdje se Marković vidi?

"Znam da ima dosta dobrih pojačanja. Mogu da igram bilo gdje naprijed - desetka, devetka, po krilu... Nisam još pričao sa šefom, ali mislim da ćemo se dogovoriti. Dolazim pun motiva, želje da se dokažem, da se vratim tamo odakle sam otišao, u formu u kojoj sam bio. Kako mi je istekao ugovor krajem juna, trenirao sam, bio sam u Teleoptiku i spremio sam se koliko-toliko", ispričao je Marković i rekao da mu treba malo još vremena da se "vrati".

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Stiže Volkov

Bomba!!! Vladimir Volkov u Borcu. Sutra potpisuje

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC