• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ŠAMPIONKE: Vidimo se ovdje i poslije Tokija!

Autor mondo.rs

Veličanstven doček ispred Skupštine grada Beograda za evropske šampionke. Pala i nova obećanja...

 Odbojkaška reprezentacija Srbija - doček Beograd Izvor: Mondo/Goran Sivački

Mada je bilo najavljeno da će ženska odbojkaška reprezentacija Srbije na beogradski aerodrom sletjeti nešto prije 19.30, one su u prestonicu iz Istanbula stigle sa više od sat vremena zakašnjenja.

Selekcija Srbije je na aerodrom "Nikola Tesla" sletjela u 20.38 i sada ih očekuju ono što mnogi u glavnom gradu priželjkuju.

Evropske (i svetske) šampionke će se zaputiti u centar Beograda, gdje ih ispred balkona Skupštine grada očekuje tradicionalni doček. Nema zvaničnih informacija kada će se dvostruke uzastopne šampionke Starog kontinenta pojaviti na čuvenom balkonu, ali se početak glavnog događaja ne očekuje prije 21.30.

Srpske odbojkašice su u Turskoj odbranile naslov prvaka Evrope, pošto su u finalu u nedelju uveče savladale domaćina 3:2.

Ispred Skupšine je bilo oko sedam, osam hiljada ljudi. Kada su se prvakinje Evrope pojavile na terasi, navijači su ih u transu pozdravljali.

22:13 - "Hvala Srbiji, Republici Srpskoj i Kosovu i Metohiji i svuda odakle nas prate. Ovaj balkon je san, ali ne zbog samog balkona, već zbog svih vas koji dolazite zbog nas. Hvala vam puno", rekao je selektor Terzić.

22:09 -
Prve su se publici obratile Stefana Veljković i Tijana Bošković.

"Hvala vam što ste još jednom došli da nas pozdravite. S obzirom da smo ovdje sa vama sve češće, svaki put ima svoju emociju. Nadam se da ćemo ovde svi zajedno dogodine slaviti olimpijsko zlato",
rekla je Veljković.

"Drago mi je što treću godinu zaredom dolazimo ovdje. Osjećali smo podršku tokom cijelog prvenstva i to nam je bio motiv više",
rekla je Bošković, na šta je publika uzvratila uzvicima "MVP, MVP".

"Pričati vama sa balkonom i naći prave riječi da vam se zahvalimo je pet puta teže nego igrati utakmice protiv Turkinja i 14.000 ljudi. Hvala vam za najveću ljubav koju osjećamo, ma koliko da smo daleko",
istakla je Ognjenović i potom "zakazala" novo okupljanje za narednu godine, poslije OI u Tokiju.

22:05 - Najveće aplauze pobrale su kapiten Maja Ognjenović i MVP Evropskog prvenstva Tijana Bošković, kao i selektor Zoran Terzić.

22:03 -
Maja Ognjenović se obratila medijima na aerodromu "Nikola Tesla".

"Cijelo ljeto smo se spremale za ovo i kada vidim kako su nas dočekali najbliži... Ovo je ono za šta živimo i radimo. Preplavljene smo emocijama, ali nadam se da će u narednim danima emocije da se slegnu i da ćemo postati svjesne našeg uspjeha", rekla je Ognjenović, a prenosi Tanjug.

22:00 - Tačno u 22 sata, počele su da izlaze i naše odbojkašice! Tu su, između ostalih, bile Maja Aleksić, Bojana Milenković, Teodora Pušić!

21:58 - Prvo su na balkon počeli da izlaze treneri i članovi stručnog štaba, a dočekali su ih gromoglasni uzvici publike.

21:55 - Srpske odbojkašice su stigle u gradsku Skupštinu i sada primaju čestitke od svojih domaćina. Kapiten Maja Ognjenović nosi evropski pehar!

21:50 - Iako odbojkašice još uvijek nisu stigle u Skupštinu grada, na platou ispred balkona je sjajna atmosfera. Trubači prave odličnu atmosferu, dok publika uživa u nastupu Dejana Petrovića i njegovog Big benda.

21:22 - Kako javlja Tanjug, odbojkašice su na aerodromu dočekali mnogobrojni navijači i rodbina, koji su ih pozdravili aplauzom i ovacijama uz povike "Srbija, Srbija". Predstavnici Odbojkaškog saveza Srbije i Poštanske štedionice zlatnim devojkama uručili su cveće, dok su mnogobrojni obožavaoci nestrpljivo čekali da uzmu autograme i da se fotografišu.

21:11 -
Kako se bliži dolazak odbojkašica, ispred Skupštine je atmosfera sve vrelija. Veliki broj ljudi se skupio ispod balkona, čekajući da pozdrave šampionke Evrope.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC