• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bogdan teško pronalazio riječi: ONI SU BILI TIM!

Autor mondo.rs

"Nismo se opametili...", rekao je Bogdan Bogdanović, dok je Stefan Jović ponavljao da je problem bio do odbrane.

Srbija je zakazala kada je bilo najvažnije.

"Orlovi" se iz Kine ne vraćaju sa zlatom, kako smo sanjali, čak ni sa medaljom, pošto su u odlučujućim utakmicama na Svjetskom prvenstvu u Kini odigrali loše i zabilježili poraze od Španije i Argentine, pa nam slijedi razigravanje od petog do osmog mjesta...



Razlozi poraza i drastičnog pada u igri tražiće se u narednim danima, a dok su "vruće glave" naši košarkaši teško su pronalazili prave riječi.

Pred kamere Radio televizije Srbije stali su Stefan Jović i Bogdan Bogdanović.

"Mislim da naša odbrana, kao i protiv Španije, nije uradila dobar posao. Primili smo 97 poena, oni su šutirali izvanredno, ali ponavljam odbrana i samo odbrana. Kad sve polazi od odbrane kao što je nama od Kopaonika do sada, normalno da ni napad ne može da ide kao nekad. To je ključ!", kazao je Stefan Jović koji danas nije mogao da uđe u poznati ritam.

Ponovo je u redovima reprezentacije Srbije najefikasniji bio Bogdanović sa 21 poenom, ali je odmah poručio da bi sve mijenjao da smo prošli dalje.


"Mi smo izgubili, a oni su pokazali da su tim. Košarka je timski sport i to pobjeđuje, ali nažalost doživjeli smo dva poraza i nismo se opametili poslije Španije", rekao je Bogdanović koji je još jednom naglasio da je četvrtfinale uvijek najteža utakmica na turniru.

Ubacili su oni sve, ali bili smo tu blizu, mogli smo mnogo bolje da igramo odbrnau, lako je pričati sad poslije poraza šta je bilo...".

Srbija sada čeka duel SAD i Francuza, pošto će sa poraženim igrati u "razigravanju". Obično te utakmice ne bude dovoljnu motivaciju kod igrača, posebno posle ovakvog "treska o pod", međutim Bogdanović poručuje da ne brine.

"Igraćemo isto kao do sada, mi smo profesionalci. Ovo radimo jer volimo. Ja volim da igram za Srbiju i igraću kao i do sada", kazao je Bogdanović.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC