• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trener Tofaša: Ispustili smo kontrolu

Autor mondo.rs

Orhun Ene vjeruje da će njegova ekipa izvući važne pouke iz utakmice koju je izgubila poslije Partizanovog preokreta u drugom poluvremenu.

 Orhun-Ene-trener-Tofasa-izjava-posle-poraza-od-Partizana-Glupo-smo-igrali-drugo-poluvrijeme Izvor: MN PRESS

Trener Tofaša Orhun Ene bio je oštar prema svojim igračima, poslije poraza od Partizana u "Štark Areni", u okviru 2. kola Evrokupa - 93:80 (45:49).

Nekadašnji selektor Turske rekao je da je Tofaš "glupo odigrao drugo poluvrijeme" i da iz ove utakmice mora mnogo toga da nauči.

"Početak i kraj utakmice su za nas bile različite priče. Ako hoćeš da ostaneš u igri i pobijediš, moraš da kontrolišeš ritam utakmice. Dobro smo počeli, bili smo pametni u napadu, pravili korekcije... Vodili smo 10 razlike, ali nažalost, prestali smo da igramo. Pokazaću im prvo i drugo poluvrijeme, da vide kako smo igrali glupo u nastavku", rekao je Ene na konferenciji za novinare.

"Razgovarali smo u poluvremenu kako da kontrolišemo igru, posebno protiv ekipe kakva je Partizan i ove atmosfere, kako da osvojimo loptu i brzo napadamo. Mislim da će nam ova utakmica dati važne stvari za dalje takmičenje u Evrokupu. Ako želiš da pobjeđuješ i u gostima, moraš da igraš mnogo pametnije", dodao je on.

Ene vjeruje da će njegova ekipa biti konkurentna u borbi za Top 16, u jakoj konkurenciji Partizana, Lokomotive, Limoža i Venecije.

"Ovo je tek početak, fale nam neki igrači, bićemo bolji tim. Trenutno imamo mnogo mladih igrača, nemamo desetoricu na istom nivou iskustva. Moramo to da prihvatimo, ali ne smijemo da odustanemo, već da nešto naučimo i pripremimo se. Danas su i iskusni igrači pravili lake greške, nedopustive na ovom nivou košarke. Čestitam Partizanu", rekao je nekadašnji bek Galatasaraja i Ulkera, kada je taj tim 90-ih godina zajedno sa Efesom predstavljao Tursku u Evroligi.

...
Izvor: Youtube/Euroleague Basketball

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC