• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stokić: Kosanović huškao Tintora

Autor mondo.ba

Napadač Borca Joco Stokić okrivio je trenera Novog Pazara Milorada Kosanovića da je svojim reakcijama podgrijavao atmosferu i "ohrabrivao" svoje igrače na nesportsko ponašanje.

 Stokić: Kosanović huškao Tintora Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Ne stišava se bura oko prekinutog meča Borca i Novog Pazara na pripremama u Hrvatskoj. Jedna strana optužuje drugu za sve što se desilo u Novigradu.

Akter fizičkog sukoba, koji je kasnije prerastao u opštu tuču, Joco Stokić za portal borac-sport.com objasnio je šta se u stvari desilo.

"Igrač Novog Pazara Miloš Tintor je tri puta oštro startovao na mene, a jednom me je čak udario koljenom u leđa. U nastavku meča njihov drugi štoper Slobodan Vuković me je nesportski faulirao, a kada sam ustao sa zemlje, refleksno sam pokušao da ga odgurnem kako bismo što prije krenuli u novinapad", rekao je Stokić i nastavio u dahu:

"Međutim, tad mi je Tintor prišao sa leđa i udario me u lice, nakon čega sam ostao na travi bez svijesti. Ne znam šta se dalje dešavalo jer sam bio u nesvijesti, ali sam čuo da je došlo do velike tuče igrača dvije ekipe. Preventivno su me odveli u bolnicu, gdje sam snimao glavu i vilicu i sve me malo boli u ovom trenutku", pojasnio je Stokić situaciju koja je prethodila sukobu fudbalera oba tima.

Trenera Novog Pazara Milorad Kosanović okrivio je fudbalere Borca za prekid. On je naglasio da su Banjalučani igrali grubo i nesportski, te da je zbog toga odlučio da povuče svoje igrače sa terena i ne nastavi susret.

"Takva izjava nema veze sa istinom jer nakon svakog prekršaja Tintora nada mnom Kosanović je svojim reakcijama sa klupe podgrijavao atmosferu na terenu. Nije dozvoljavao nijednom da mi se Tintor izvini, a mogu da kažem da ga je donekle i 'ohrabrivao' zbog toga što radi na terenu", naglasio je Stokić.

Prvi strijelac crveno-plavih u jesenjem dijelu Premijer lige BiH (šest golova) biće van trenažnog procesa bar do petka, što znači da će propustiti treći kontrolni meč svog tima. Borac u četvrtak od 13 časova igra protiv slovenačkog trećeligaša Ilirije.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC