• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Grujić ostaje u Borcu

Autor mondo.ba

Vladan Grujić i u nastavku sezone nosiće dres banjalučkog Borca.

 Grujić ostaje u Borcu Izvor: MONDO/Goran Arbutina

Izvor: MONDO/Goran Arbutina

Borac je dobio možda i najveće pojačanje ove zime, a to je ostanak kapitena Vladana Grujića, koji ipak neće ići u Norvešku kao što je bilo najavljano.

"Iako transfer nije u potpunosti propao, po svemu sudeći ću ostati u Borcu, gdje ću odraditi ugovor do kraja. Treniram u Banjaluci i čekam da se ekipa vrati sa priprema iz Hrvatske. Imam ugovor sa Borcem do juna i tada ćemo vidjeti šta i kako dalje", rekao je Grujić za "Nezavisne".

Dok će Grujić ostati po svemu sudeći Borac će napustiti Aleksandar Subić i Srđan Bečelić pošto su za njih zainteresovani Sparta Prag i Kluž.

"Imali smo nekoliko upita, ali ništa konkretno nije stiglo na adresu kluba. Mogu samo da kažem da su svi igrači na prodaju uz razumno obeštećenje, a naravno, i igrač mora da bude zadovoljan uslovima", izjavio je Robert Zrilić, direktor Borca za "Nezavisne".

Po povratku Borca iz Hrvatske ugovore bi trebalo da potpišu Elvir Koljić, Damjan Marčeta, Marin Kraljević i Ajdin Redžić, ali direktor ekipe ističe da prvo čeka izvještaj stručnog štaba.

"Nakon što obavimo razgovor sa stručnim štabom, pričaćemo o eventualnim ugovorima, ali iz dosadašnjih informacija možemo zakljuiti da su igrači zadovoljili ukuse trenera", kazao je Zrilić, koji je istakao da je ekipa dobro radila na pripremama:

"Na putu smo da napravimo dobru priču sa Borcem".

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC