• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dan kada je RK Borac oduševio Evropu

Autor mondo.rs

U ponedjeljak, 11. aprila, RK Borac m:tel obilježava 40 godina od najvećeg uspjeha u istoriji sporta Banjaluke i Republike Srpske, osvajanje titule šampiona Evrope.

Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

U finalnom susretu tadašnjeg Kupa evropskih šampiona, banjalučki rukometaši savladali su dansku Fredericiju rezultatom 17:15 i donijeli pehar zbog kojeg i danas rukometna Evropa sa velikim poštovanjem izgovara ime Borca.

Te šampionske noći u istoriju evropskog rukometa upisali su se: Milorad Karalić, Zdravko Rađenović, Nedeljko Vujinović, Abas Arslanagić, Dobrivoje Selec, Momo Golić, Boro Golić, Nebojša Popović, Miro Bjelić, Rade Unčanin, Slobodan Vukša i Zoran Ravlić, dok ih je sa klupe predvodio Pero Janjić.

"S obzirom da RK Borac m:tel 2016. godine obilježava još jedan značaja jubilej, 25 godina od osvajanja Kupa IHF, krajem takmičenja u ovoj sezoni predviđeno je održavanje prigodne manifestacije u čast ova dva najvažnija trofeja. Termin održavanja ove manifestacije biće naknadno određen, kako bi se obezbijedilo prisustvo što većeg broja ljudi koji su doprinijeli osvajaju ovih titula.

Svi ovi uspjesi i bogata istorija RK Borac m:tel istovremeno predstavljaju i ponos i obavezu za budući rad Uprave kluba, koja već ulaže maksimalne napore da vrati naš klub na mjesto koje mu pripada", navodi se, između ostalog, u saopštenju "Velikana iz Gospodske ulice".

...
Izvor: YouTube

Tagovi

Komentari 5

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Gdje to ima

Ma džaba je vama govoriti.Pomenuta dvojica su se ukopitili i samo gledaju svoj interes.Da nije tako,kakve veze ima šuster i rukomet kao i bajni direktor koga je lopta pogodila par puta u glavu.Ubrzo će se vidjeti o kakvim diletantima se radi.

Veteran

Dobro reče Rade Unčanin,večeras na ATV-i.Ovi dans iz Borca nas se sjete kad je godišnjica uspjeha koji smo mi napravili.Neka odu do Zagreba-nije daleko, pa vide kako funkcioniše organizacija kluba.Borac su danas na volšeban način privatizovali ovaj bradonja Branković i šuster Umićević i sledeće godine ga neće ni biti.ŽIVI BILI PA VIDJELI...

Žarko

E mok Marko-voda te odnijela.Pa ovaj je samo rekao istinu.Valjda si prepoznao sebe.

Svaka čast

Gdje su danas velikani iz Gospodske ulice?Zašto ih ne uvažavate nego sve radite naopačke?I Oni koji pokušavaju da vama gospodo iz uprave pomognu,vi negirate i omalovažavate.Mislite valjda da ste iz prevazišli,ali neznam u čemu.Mnogi su se distancirali od kluba radi sadašnje uprave koja nezna šta radi.Pljujete po Miri Bijeliću,Radi Unčaninu i drugima.Kada Vam je neko od njih ušao u klubske prostorije?Nisu jer vi to ne želite.

Marko

@Svaka čast Smaraš...

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC