• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zbog priča da smo krivi za ispadanje Borca...

Autor mondo.ba

...ne želimo da igramo na Gradskom stadionu ukoliko ne uspijemo da igramo na svom terenu, rekao je Dragomir Ilić, prvi čovjek Fudbalskog kluba Krupa, novog premijerligaša iz Republike Srpske.

  Tri kola prije kraja Prve lige Republike Srpske izabranici Slobodana Starčevića osigurali su plasman u Premijer ligu Bosne i Hercegovine.

Iz Krupe sada mogu da se okrenu pripremama za narednu sezonu u kojoj ne žele da igraju epizodnu ulogu, ali najprije moraju da obezbijede sve uslove da bi mogli da budu domaćini na svom terenu odnosno da povećaju kapacitet stadiona (oko 2.000 mjesta) za nešto više od 1.000 sjedećih mjesta.

"Želimo da napravimo montažnu tribinu kako bismo ispunili uslove. Ukoliko u tome ne uspijemo, kao rezervne ćemo prijaviti stadione u Prijedoru i Gradišci. Mi smo Banjalučani, ali zbog priča da smo krivi za ispadanje Borca, ne želimo da igramo na Gradskom stadionu ukoliko ne uspijemo da igramo na svom terenu", rekao je Ilić za "Nezavisne novine".

Predsjednik Krupe je dodao da ga posebno bole priče da klub ne predstavlja Banjaluku iako je u posljednjem kolu protiv Mladosti čak 14 igrača njegovog tima prve fudbalske korake počelo u gradu na Vrbasu.

"Banjalučani smo, tu plaćamo porez. Krupa na Vrbasu je mjesna zajednica Banjaluke svidjelo se to nekome ili ne", jasan je Ilić čiji klub je za sedam godina promijenio dva trenera i u tome vidi ključ dobrih rezultata.

"Borac će uvijek biti veliki klub i mi smo mu uvijek na usluzi. Sve kategorije Borca su trenirale na našem terenu i tako će moći i u budućnosti".

Komentari 19

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

banja luka

prvo da krenemo iz pocetka krivi jesu ali 50 posto neka mi neko objasni kako tulic dovede 18 igraca na polu sezoni i krivi drugog nekoga pustite vise krivnju jedne strane gdje tu odgovornost tulica doveo 18 igraca potrosio 300 000 hiljada i sad neko drugi kriv dok je ta bitanga u klubu nema od borca nista poto niste znali koliko se talio sa igracima sto je dovodio a dvojici voda navijaca lesinara daje lovu da ih neprozivaju samo znam da je ovo sramota za banja luku i da svi navijaci iskreni znaju ko je tulic i sta je radio to u normalnim klubovima sam podnese ostavku a neko peti kriv

Pendula

BORAC JESTE BIO I OSTACE VELIK KLUB, ALI DOK U NJEMU IGRAJU TATINI SINOVI A NE TALENTOVANA DJECA NIKAD SE NECE VRATITI NA PUTEVE STARE SLAVE.

SAMO BORAC SAMO BANJA LUKA

Oni mogu biti banjalucani ali nikada nece predstavljati BL.A sve dok su ruljci na vlasti pada sport u BL.... i Krupa I Igokea.Dva glupa kluba bez icega(istorije...)Borac ce uvijek biti velikan BL.

АсДф

@SAMO BORAC SAMO BANJA LUKA Нисам ни на чијо, страни, али кад већ причаш о историји реци ми кад је Борац основан 1926.године да ли је он имао историју??? Крупа је млад клуб и годинама ће доћи и до историје и до титула

sakib

Tako i jest normalno da necete igrati u Banja Luci jer vam banjalucani nece dati da igrate napolje iz borca u svoje selo

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC