• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Utakmica BIH-Španija u junu u Banjaluci!?

Autori mondo.ba Autori Goran Arbutina

Rukometna reprezentacija BiH mogla bi utakmicu protiv Španije u kvalifikacijama za EP igrati u junu u Banjaluci, najavljeno iz RSBiH.

 Rukometna reprezentacija BiH mogla bi utakmicu protiv Španije u kvalifikacijama za EP igrati u junu  Izvor: MONDO/Samir Cacan

Rukometni "zmajevi" mogli bi postati prva seniorska selekcija BiH u bilo kom sportu koja je odigrala utakmicu u Banjaluci.

Takvu mogućnost najavili su iz Rukometnog saveza BiH, a ne radi se o revijalnom meču niti o utakmici mlađih kategorija, već o meču kvalifikacija za EP u Hrvatskoj protiv Španije.

"Moja želja i želja predsjednika Rukometnog saveza RS, g. Miličevića, je da se utakmica sa moćnom Španijom iduće godine u junu igra u dvorani Borik u Banjaluci. Ja bih zaista to neizmjerno želio i mislim da ne postoji nijedan razlog da se to ne desi", rekao je generalni sekretar RSBiH Smajo Karačić i istakao da nema nikakve dileme o tome da li bi ovaj meč trebao da se igra u Banjaluci ili ne.

Izvor: MONDO/Goran Arbutina

"To je moj stav, hoće li se nekom sviđati, iskreno, ne interesuje me. Došlo je vrijeme da grad Banjaluka i ljudi koji vole rukomet i koji znaju šta je rukomet pogledaju jednu moćnu Španiju i jednu našu dobru reprezentaciju, jednu dobru utakmicu i tu nemam nikakvih dilema", rekao je Karačić, koji je u ponedjeljak bio u Banjaluci i kao gost prisustvovao sjednici Upravnog odbora Rukometnog saveza RS na kojoj se pričalo o najavljenoj preregistraciji RSBiH.

Komentari 4

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

XX

Tuzla se zaista pokazala kao najbolji grad-domacin reprezentaciji. Banja Luka , po meni nije dobar izbor...

dosta

Dosta više sa ovim glupim izletima raznih funkcionera. BiH neće igrati u Banjoj Luci, jer Banja Luka je glavni grad RS a BiH ima svoj glavni grad i tamo nek igra

Hahaha

Spanija bratska zemlja, imace podrsku vecu nego u kataloniji xD

haha

Ha ha ha, nije problem banjalučka publika koja bi izviždala himnu tzv BiH i navijala za Špance, problem su navijači Federacije koji bi došli tu, i širili ratne zastave, to bi dovelo do džumbusa

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC