U Krupu stiže 300.000 evra?

Autor:

Francuski prvoligaš Dižon ponudio je 300.000 evra za dvojicu fudbalera Krupe Elvira Koljića i Ajdina Redžića. "Plus 100.000 evra ukoliko ekipa izbori opstanak, kao i dodatnih 20 odsto od narednog transfera", kaže Dragomir Ilić za MONDO.

U Krupu stiže 300.000 evra? Foto: MONDO/Vedran Ševčuk

U klub iz banjalučkog predgrađa stigla je ozbiljna ponuda iz Francuske za dvojac Koljić-Redžić teška 300.000 evra, koju će rukovodstvo Krupe razmotriti i donijeti konačnu odluku.

Napadač Koljić je inače prvi strijelac tima sa osam golova, dok je Redžić vezista i jedan od najstandardnijih igrača u jesenjem dijelu sezone - odigrao je 16 mečeva i postigao jedan pogodak.

Osim ovih, konkretna ponuda stigla je i za Aleksandra Vukotića i to, kako su prenijeli banjalučki mediji, vjerovatno iz bugarskog CSKA iz Sofije ili od nekih turskih klubova.

Jedan od čelnih ljudi Krupe Dragomir Ilić u izjavi za MONDO je naglasio da je ponuda Dižona vrijednija od 300.000 evra s obzirom da postoje i još neki detalji.

"U pitanju je dodatnih 100.000 evra ukoliko ekipa izbori opstanak u ligi, kao i dodatnih 20 odsto od narednog transfera naših fudbalera", rekao je popularni Buco našem portalu i precizirao da još nije donesena konačna odluka.

Njegov brat koji je takođe čelnik ekipe iz Krupe na Vrbasu Draško Ilić izjavio je da će sve ponude biti ozbiljno razmotrene u saradnji sa trenerom Slobodanom Starčevićem i da će eventualna pojačanja zavisiti od odlazaka.

"Interes je da prodajemo igrače, želimo da se to desi i zbog njih samih i zbog onih koji će sutra doći u Krupu. Siguran sam da nećemo ništa uraditi da oslabimo klub jer je cilj da zadržimo poziciju u gornjem dijelu tabele", rekao je Ilić, a prenio "Glas Srpske".

Krupa je jesenji dio sezone završila na četvrtom mjestu na tabeli sa 30 bodova, osam manje od lidera Zrinjskog iz Mostara.


Tagovi:

Ostale vijesti