• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RK Borac m:tel: Uz pomoć "Lešinara" do pobjede

Autor mondo.ba

Nakon neugodnog poraza u Maglaju, banjalučki rukometaši u "Boriku" dočekuju mostarski Zrinjski.

 Borac m:tel Zrinjski Mostar najava 15. kolo rukometna Premijer liga BiH Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Poraz u Maglaju (18:19) teško je pao banjalučkim rukometašima, ali vremena za tugovanje nema, jer već u petak od 20 časova u "Borik" stiže mostarski Zrinjski, petoplasirana ekipa prvenstva.

U okviru 15. kola Premijer lige BiH, RK Borac m:tel pokušaće uz podršku svojih navijača, doći do veoma bitne pobjede u borbi za plej-of.

"Očekuje nas ozbiljna utakmica protiv ekipe Zrinjskog. Mi smo u toku ove nedjelje sve uradili da što spremnije dočekamo taj susret. Pobjeda je jedina opcija o kojoj razmišljamo i mislim da ovu priliku za prve proljećne bodove nećemo propustiti", rekao je trener Banjalučana Ratko Đurković.

Ni na ovom meču crnogorski stručnjak neće moći računati na sve igrače.

"I dalje nas muče povrede pojedinih igrača, tako da još uvijek nismo kompletni. Ipak, dobro je da se u sastav vraća Dejan Unčanin", dodao je Đurković.

Svi u taboru crveno-plavih nadaju se da će "Lešinari", najvatrenije Borčeve pristalice, ispuniti tribine u "Boriku", te pomoći rukometašima protiv neugodne ekipe iz Mostara.

PREMIJER LIGA BIH - 15. KOLO:

Petak:

Vogošća - Čelik (19:00)
Prijedor - Sloga
Borac m:tel - Zrinjski (20:00)

Subota:

Krajina - Krivaja (18:00)
Maglaj - Derventa (19:00)
Konjuh - Bosna (19:30)

Slobodna ekipa: Goražde.

TABELA: Vogošća 34, Borac m:tel 27, Derventa 25, Bosna 25, Zrinjski 22, Konjuh 22, Goražde 19, Krivaja 16, Maglaj 15, Čelik 15, Prijedor 13, Sloga 12, Krajina 3.

Komentari 9

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

neznalica

Neko bi ipak trebao odgovarati za nepotrebno dovođenje povrijeđenih i nedovoljno kvalitetnih igrača. Vukičević ( jedini kvalitetan igrač) došao da uz platu sanira povredu pa da ide dalje. Marković ( nigdje veze, takvih ovdje pun sepet) pola godine na plati , stanu i hrani pa sad poslan u Doboj. Lončar ( " specijalista za odbranu") ne može dobaciti do gola došao nespreman pa se povrijedio( mislim da bi Mijatović i Bubić više pružili da ih puste i istrpe). Memić??? Stan , hrana, plata.( došao iz Turske lige). Za svakog od njih je plaćena taksa za prelazak iz saveza u savez oko 2400 eura ako sam dobro informisan . Kolike su im plate ne znam. Nakon svega toga mene neznalicu ubjeđuju da je to sve dobro i da tako treba.

123

@neznalica Bravo za komentar, slazem se u potpunosti sa svime napisanim... tek je ovaj prelazni rok totalni fijasko! Smatram da su Majic i Danicic jedina pojacanja koja su opravdala ocekivanja, a sto se ostalih tice, mrka kapa! Ali to ne znaci da ne trebamo podrzati nase momke, vjerujem da oni mogu puno bolje od ovoga sto su do sad ookazali... Idemo Borac!!!

Dovla

@neznalica trebalo se rizikovati sa nasom djecom,bar probati polusezonu odigrati pa ako ne ide pokusati dovesti prave igrace,ovako je stvorene negativna atmosfera oko kluba i pitanje je kako ce sezona da se zavrsi.niko ovde ne bi imao obraza da pise lose komentare da nasi momci igraju.Borac je postao servis za povrijedjene igrace koji bi da se vrate dalje u rukomet.veceras dobijamo ali bice tesko...

Dm

@neznalica podrzavam sve sto si rekao. Imamo problem sto uprava ne podrzava omladinski pogon jer onda moraju dovoditi sa strane igrace i uzimati pinke. Pogledajte stranice izvidjaca.celja.zagreb.lokomotiva djeca mjesecno imaju po 10 utakmica i obilaze turnire . Nasi u kampusu treniraju i pokidase koljena i zglobove zbog podloge. Imaju utakmicu kad roditelji i trener plate kad pitas upravu nema para. Odes u mtel da pitas za pomoc a oni kazu da su vec platili za omladinski pogon Ostale koje pitas nece da se petljaju sa rk borac jer su imali ruzna iskustva uplate a djeca ne vide pare za turnir itd. Katastrofa.

Oprezno

Djeco samo nemojte na hladno

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC