• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đurković: Prva velika pobjeda Borca ove godine

Autor mondo.ba

Trener Borca m:tel prezadovoljan nakon plasman u polufinale Kupa Bosne i Hercegovine.

 Ratko Đurković nakon pobjede protiv Vogošće Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Rukometaši Borca m:tel napravili su pravi podvig plasmanom na finalni turnir Kupa Bosne i Hercegovine.

Borac je nadoknadio sedam golova prednosti Vogošće iz prvog meča. U Banjaluci u Boriku tim Ratka Đurkovića slavio je pobjedu 27:18.

" U najavi utakmice sam rekao predstavnicima medija da nas čekaju dva zadatka. Prvi je da uopšte pobijedimo ekipu Vogošće koja nas je dva puta pobijedila pred svojom publikom. Stvarno su favoriti po imenima koja tamo igraju, po iskustvu i po tome koliko dugo igraju zajedno. Drugi zadatak je, svakako, bio taj da stignemo prednost iz prve utakmice koja nije bila mala. Uspjeli smo da ispunimo oba i ovo je prva velika pobjeda Borca ove godine", rekao je trener Borca mtel, poslije meča.

Zadovoljan je nekadašnji reprezentativac SR Jugoslavije odnosom prema igri njegovih momaka.

" Nama je svaka pobjeda važna, i protiv Prijedora, Cazina. Mi smo nova ekipa, ali imamo srce, dušu, dobru atmosferu i mislim da nas je to u ovom trenutku diglo na putu da stignemo minus od sedam golova. U pauzi između dva poluvremena smo se dogovorili da krenemo odlučnije jer je Vogošća u prvoj utakmici, u intervalu od 45. minuta do kraja, stvorila famoznih sedam golova, a evo, i njima se to desilo u Boriku. Isto tako, mi smo u prvoj utakmici primili veliki broj golova, a isti slučaj se desio i Vogošći u revanšu", rekao je Đurković i dodao kako njegov tim neće stati na ovom rezultatu:

" Pokazali smo da možemo da igramo protiv favorita i da ekipa dolazi na svoje kako vrijeme odmiče, i mislim da ovo svima nama i publici može da bude dodatni podstrek da se nadamo i trofejima na kraju sezone. Čitava ekipa je odigrala energično u odbrani nošena podrškom publike u ključnim momentima, stoga veliku zahvalnost dugujemo i gledaocima koji su stvorili odličnu atmosferu uprkos tome što nije bilo organizovanog navijanja",  rekao je Đurković.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Borik

Cestitke!!!

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC