• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Banjalučki Rekreativo igrao na "Maksimiru"

Autor mondo.ba

Mladi fudbaleri banjalučkog Rekreativa proteklog vikenda gostovali su u Zagrebu i odigrali prijateljsku utakmicu sa Dinamom.

 FK Rekreativo Banjaluka gostovao kod GNK Dinamo Izvor: mondo.ba

Desetogodišnji dječaci iz Banjaluke poraženi su u nedjelju od Otvorene škole kluba sa "Maksimira" rezultatom 4:1 (4:1), ali su posebno u drugom poluvremenu pokazali veliki potencijal na kojem im je i "veliki" Dinamo čestitao.

Jedini gol za ekipu iz banjalučkog naselja Česma postigao je Strahinja Kaurin, ali ni ostali nisu zaostajali mnogo po talentu i trudu u odnosu na zagrebačke vršnjake.

Poslije meča, klinci su obišli kompleks terena zagrebačkog kluba na "Maksimiru", a upriličeno je druženje sa trenerima Dinama, koji su goste iz Banjaluke upoznali sa načinom rada i dogovorili da ovaj meč ne bude i posljednji u omladinskim kategorijama Rekreativa i Dinama.

KLINCI OBIŠLI I ZOO VRT U ZAGREBU

"Rekreativci" su osim posjete redovnom učeniku Lige šampiona i nekadašnjem članu "velike četvorke" našli vremena i za posjetu Zoološkom vrtu, koji je posebno obradovao mališane i omogućio im lijepe uspomene sa puta u Zagreb.

"Dogovorena je međusobna saradnja sa Dinamom, odnosno odlazak trenera Rekreativa u Zagreb na stručno usavršavanje i upoznavanje sa načinom rada 'modrih'", rekao je predsjednik Rekreativa Goran Arbutina.

Poslije dječije utakmice, banjalučka ekspedicija je posmatrala i dvoboj "B tima" Dinama protiv Novigrada, na kojem su imali priliku na djelu da vide i nekoliko fudbalera koji povremeno igraju i za "A tim bugarskog trenera Ivajla Peteva.

Naravno, utakmici je prisustvovao i Zdravko Mamić, alfa i omega zagrebačkog kluba, koji je redovan posmatrač na svim mečevima, pa i onih u Drugoj ligi Hrvatske.

"Ovom prilikom, želim da se zahvalim ljudima u Dinamu i našem prijatelju Saši Čekrliji na organizaciji utakmice i gostoprimstvu, a posebno trenerima 'modrih', koji su se potrudili da i nama i klincima pokažu kako se radi u jednom velikom klubu, koji je bez sumnje jedan od najvećih rasadnika talenata na ovim prostorima", dodao je Arbutina.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC