Počela prodaja karata za festival "ZET od Šipova"

Autor:

Počela je prodaja ulaznica za festival Zabave, Ekologije i Turizma (ZET), koji se sredinom jula održava na Janjskim otokama kod Šipova.

0
A- A A+

Karte možete kupiti putem servisa kupikartu.ba ili na prodajnim mjestima u nekoliko gradova u BiH. Takođe, ulaznice se mogu kupiti u Srbiji, Crnoj Gori i Hrvatskoj.

Z.E.T. se održava na posebnom lokalitetu skoro netaknute, potpuno očuvane i sasvim izložene prirode i nudi najbolju zabavu, priliku za razgovor, učenje i razmjenu dobrih iskustava u ostvarenju globalnih ciljeva, te blagodeti autentičnog domaćinstva koje nudi smještaj, hranu, gostoljubivost i dobro raspoloženje.

"Vrijeme do prve svirke proći će brzo jer Z.E.T. '17 nudi dosta vrlo zabavnih sadržaja za sve ciljne grupe i uzraste tokom cijelog dana, među kojim su i: Z.E.T. igre, Z.E.T. Kotlićijada, Z.E.T. Avantura (takmičenje za odrasle i djecu), Druženje bajkera, Z.E.T. pijaca, Z.E.T. taverna, Z.E.T. HOROR BIOSKOP, Aktivnosti u prirodi sa Turistička organizacija opštine Šipovo (speleološke atrakcije, brdski biciklizam, šetnja)..." kažu organizatori.

Muzički program na ovogodišnjem Z.E.T.-u;
————————————————————-
13.07.2017
?
Z.E.T. HIT
Neprijatelj Prelazi Zeku
Gužva u 16-ercu
Brkovi
————————————————————-
14.07.2017

Neuro
Bad Copy
?
Rambo Amadeus
————————————————————-
15.07.2017

Shanghai Street Fight
zemlja gruva
?
RITAM NEREDA

Ostale vijesti