Važne novosti iz RK Borac m:tel

Autor:

Rukometni klub Borac m:tel pred novu sezone je obavijestio javnost da je pripremio brojne novine za sve vjerne navijače, sponzore, prijatelje kluba i novinare u predstojećoj sezoni Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Važne novosti iz RK Borac m:tel Foto: MONDO/Bojan Jakovljević

"Velikan iz Gospodske" je u saopštenju naveo da će u predstojećoj sezoni navijači moći da kupe sezonske i zlatne karte sa brojim pogodnostima, dok će "sedma sila" imati posebne press karte.

SEZONSKE KARTE

Kupovinom ove karte, po cijeni od 70 KM, svi naši navijači imaće besplatan ulaz na sve utakmice koje RK Borac m:tel ove sezone bude igrao na domaćem terenu.

Svaka sezonska karta imaće bar kod, na osnovu kojeg ćemo voditi evidenciju o redovnosti dolaska na utakmice. Najvjerniji navijači, vlasnici sezonske karte, na kraju sezone biće adekvatno nagrađeni.

Takođe, vlasnici ove karte ostvariće popust na kupovinu kod sponzora i prijatelja RK Borac m:tel u iznosu od 10 do 20 odsto (prodavnice sportske opreme, knjižare, zdravstvene ustanove…), o čemu će biti blagorevemno i adekvatno informisani na našem sajtu i fb stranici.

Za sve koji sezonsku kartu kupe do 8. septembra, moći će je dobiti po akcijskoj cijeni od 50 KM.

ZLATNE KARTE

Kao i kupovinom sezonske karte, vlasnici zlatne karte moći će besplatno da uđu na sve utakmice koje RK Borac m:tel u narednoj sezoni bude igrao kao domaćin.

Osim toga, vlasnici ove karte, koja će koštati 300 KM, imaće i brojne druge pogodnosti. Između ostalog, kako bi izbjegli gužvu na ulazu u dvoranu, vlasnici zlatne karte ulaziće na poseban ulaz, imaće pristup VIP salonu, u kojem ćemo besplatno služiti hranu i piće, a gdje će se moći družiti i sa ostalim sponzorima i vlasnicima zlatne karte. I vlasnicima ove karte omogućićemo popust pri kupovini u objektima naših sponzora i prijatelja Kluba.

PRESS KARTE

Od ove sezone posebnu pažnju vodićemo o predstavnicima medija. S obzirom na to, pripremljene su i posebne PRESS karte za novinare, za koje smo, osim besplatnog ulaza, predvidjeli i brojne pogodnosti. Karte će biti izdavane na zahtjev redakcija.

Napominjemo, od sljedeće takmičarske sezone, ulaznica za utakmice RK Borac m:tel koštaće 5 KM, a djeca do 12 godina i penzioneri moći će besplatno da uđu.

Zbog izrade softvera za praćenje/skenranje kartica, početak prodaje sezonskih i zlatnih karata će biti prolongiran za 21. avgust.

Tagovi:

Ostale vijesti