• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borčeva magična "duga devetka"

Autor mondo.ba

Od dolaska Zorana Milinkovića na klupu Borca, "crveno-plavi" postigli su tek tri pogotka, a sva tri djelo su napadača Petra Kunića, koji je svojim golovima Banjalučanima donio devet bodova.

 Petar Kunić tri gola za Borac tri pobjede 1:0 Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Borac je pobjedom nad GOŠK-om (1:0) prokrčio put do šestog mjesta, pozicije koja vodi u Ligu za prvaka, što je primarni cilj Banjalučana ove sezone.

Junak susreta bio je Petar Kunić, koji je ove sezone postigao tri gola. Zanimljivo, jedine pogotke "crveno-plavih" od dolaska Zorana Milinkovića na Gradski stadion.

Ipak, ta tri gola bila su dovoljna za tri minimalna trijumfa po 1:0 (Radnik, Sloboda i sada GOŠK), pa je Borac sa devet bodova iz ta tri duela napredovao na tabeli i sada se nalazi među ekipama koje bi, u slučaju da je sada kraj prvenstva, razigravale za šampiona BiH.

"Dolaskom trenera Milinkovića, mnoge stvari su se promijenile i drago mi je što su moji golovi donijeli bodove Borcu, mada su oni zasluga cijelog kolektiva", kaže Kunić za "Glas Srpske".

On je "proradio" u duelu sa bijeljinskim Radnikom, kada je u finišu meča šansu dobio s klupe i nakon samo tri minuta salvadao gostujućeg čuvara mreže Mladena Lučića.

"Na tom meču nas nije išlo, ali eto, posrećilo mi se u posljednjim trenucima susreta da iskoristim kiks golmana Bijeljinaca i zatresem mrežu. Poslije toga mi je poraslo samopouzdanje, ali i trener Milinković mi je ukazivao sve više povjerenja, koje sam, nadam se, opravdao", poručuje stameni centarfor.

Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Borac je na 13 mečeva postigao samo devet pogodaka, primio isto toliko, a od šest pobjeda ove sezone, pet je bilo minimalnim rezultatom. Jedino su Čeliku Banjalučani uspjeli dati dva gola.

Kunić je tako, sa tri gola, prvi strijelac ekipe. Goran Galešić postigao je dva, a u listu strijelaca upisivali su se još kapiten Boris Raspudić, Uroš Mirković, Mladen Veselinović i Mahir Karić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC