• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac pred Mladost: Idemo da vratimo tri boda

Autor mondo.ba

Fudbaleri Borca žele da se revanširaju Mladosti DK za poraz u prvom dijelu sezone. Trener Borca Zoran Milinković nije se pojavio na konferenciji za novinare.

 Premijer liga BiH najava Mladost - Borac Izvor: MONDO/Goran Arbutina

Banjalučki Borac u subotu gostuje u Doboju kod Kaknje gdje će igrati protiv Mladosti, ekipe koja je odnijela sva tri boda sa Gradskog stadiona u Banjaluci.

Upravo tu činjenicu istakao je fudbaler Borca Boris Raspudić u najavi meča 14. kola Premijer lige BiH.

"Sutrašnja utakmica je prilika da vratimo tri boda izgubljena ovdje u Banjaluci, znamo pod kakvim okolnostima se to dešavalo. Ja se nadam da će proći sve u fer i korektnoj igri. Digla se frka oko duđenja, ali nas to ne interesuje, imamo svoj cilj, svoj zadatak.Pokušaćemo da ovu agresivnost sa utakmice sa GOŠK-om prenesemo i na sutrašnju , možda da nam to bude recept. Možda smo u uzlaznoj putanji poslije te pobjede, dok oni izlaze iz poraza sa Željom. Daćemo sve od sebe i pokušati napraviti niz da se malo odvojimo od pratioca na tabeli", rekao je Raspudić.

Borac je protiv GOŠK-a pružio vrlo dobru igru, posebno u prvom poluvremenu. Sada je na crveno-plavima da to ponove.

„Jedino što možemo je da izađemo tako agresivno i da tako igramo. Kad ne ide pas, šut, akcije, ne preostaje nam ništa do agresivna igra, pa se možda nešto i desi. Tako se desilo pa smo poveli u četvrtoj minuti. Ali i oni su igrali agresivno, oni su takođe davali golove u prvim minutama meča“, podsjeća Raspudić, a upravo je Mladost golom Šišića u drugom minutu savladala Borac.

Iskusni defanzivac tokom ove sezone igrao je na različitim pozicijama, ali to mu ne smeta.

„Mi smo preofesionalci, gdje god nas trener stavi da igramo mi moramo dati svoj maksimum. Kako će to biti pokazaće rezultat. Spreman sam da dam svoj maksimum na bilo kojoj poziciji, samo dasvojimo tri boda“, istakao je Raspudić.

Milinković pogriješio termin

Fudbalski klub Borac se danas izvinio novinarima zbog nepojavljivanja trenera Zorana Milinkovića na konferenciji za novinare.

"Razlog je ljudske prirode, s obzirom da je šef razumio da je pres-konferencija u 13 časova", saopšteno je iz Borca uz napomenu da se slična situacija neće ponoviti.

 Borac trenutno zauzima poziciju broj šest, sa bodom više od Mladosti, a u direktnom duelu sa najbližim pratiocem, želi da poveća tu razliku.

"Znamo svi od prvog do zadnjeg igrača koliko nam je bitna ova utakmica sutra u Kaknju. Znamo da sa novom pobjedom bježimo na četiri boda Kaknju tako da smo onda blizu cilja, plasmana u Ligu 6. Svi smo svjesni važnosti, dobro smo se spremali i svi koji sutra istrče na teren daće svoj maksimum da Borac pobijedi i da se vrati kući sa tri boda", istakao je fudbaler Borca Ivica Guberac.

Trener Borca Zoran Milinković neće moći da računa na povrijeđene Radulovića, Dujakovića i Vladana Danilovića, koji odrađuje žute kartone, dok su se Zekanović i Kondić oporavili i viće u konkurenciji.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC