• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FK BORAC – ceh platio sportski direktor

Autor mondo.ba

Promjene u FK Borac poslije poraza u derbiju. Trener ostaje, smijenjen sportski direktor.

 FK Borac - smijenjen sportski direktor Oliver Jandrić Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Loši rezultati u prvenstvu i posebno poraz kod kuće 0:1 u derbiju protiv Željezničara izazvali su reakciju uprave banjalučkog Borca.

I dok nema nikakvih naznaka o odlasku trenera Zorana Milinkovića, kojem je nedavno pružena podrška na sjednici UO FK Borac, nekoliko promjena u upravi kluba.

Prvo je član UO FK Borac Vedran Pušić napustio klub, objasnivši da je jedan od razloga za takav potez ostanak Milinkovića na klupi crveno-plavih, a potom je saopštena još jedna promjena – smijenjen je sportski direktor.

Preciznije - uprava kluba ukinula je funkciju sportskog direktora koju je dosad obavljao Oliver Jandrić, a on će biti preraspoređen na drugo mjesto, ukoliko pristane na to.

Saopštenje Fudbalskog kluba Borac prenosimo u cjelosti:

"Nakon svih dešavanja od početka sezone, pa do posljednjeg prvenstvenog poraza od Željezničara u Banjaluci, Upravni odbor Fudbalskog Borac donio je odluku da ukine funkciju sportskog direktora, te da kompletan sportski sektor povjeri Igoru Jankoviću, dosadašnjem šefu omladinske škole. Na taj način u klubu je objedinjena funkcija koordinatora omladinske škole i sportskog direktora prvog tima.

Ovim potezom uprava je htjela da napravi promjene, odnosno da izvuče maksimum iz ekipe u narednom periodu.

Takođe, Janković će analizirati i rad stučnog štaba, o čemu će više biti riječi na predstojećoj konferenciji za novinare, koja će biti održana u srijedu u 12 časova.

Na istoj, novinarima će se obratiti direktor kluba Dejan Lukendić i sam novi koordinator sportskog sektora FK Borac Igor Janković.

Sa dosadašnjim sportskim direktorom Oliverom Jandrićem biće obavljen razgovor, te će on biti raspoređen po novoj sistematizaciji, ukoliko bude postignut dogovor“, saopšteno je iz Borca.

Tagovi

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Modriča

Kriv trener!Vjerovatno vodi trening kao što priča .

pop73

Mislim da je trebalo zamijeniti i oružara, jer je pogrešno ofarbao bijele linije na terenu. Mislim ...... Što sami sebe lažemo. Govorimo o Evropi, a ne možemo postići pogodak. Evropa ne prima one koji ne daju golove. Al dobro. Za utjehu, bićemo prvi u Ligi za opstanak.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC