• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sprint Voše za kraj prelaznog roka - stiže Đuričin

Autor mondo.rs

U Novom Sadu traže i rešenje na poziciji defanzivnog veznog, čime bi završili prelazni rok.

 Sprint Voše za kraj prelaznog roka - stiže Đuričin Izvor: MN PRESS

Štoper Aleksandar Radovanović u januaru, trener Aleksandar Veselinović u martu, desni bek Aranđel Stojović u junu, pa Ognjen Đuričin u avgustu!

Vojvodina je ponovo kupovala u Subotici, pošto će omaleni ofanzivni vezista Đuričin obući crveno-bele boje, možda i debitovati odmah protiv Crvene zvezde u meču zakazanom za 1. septembar, potvrđeno je MONDU u klubu.

Đuričin je "eksplodirao" od dolaska iz trećeligaša Bečeja u zimskom prelaznom roku i golovima, a tokom proleća je dao čak pet, skrenuo je pažnju Vojvodine koja ga prati mesecima.

Aleksandar Veselinović ga je trenirao i u Spartaku i njegova velika želja je bila da ponovo sarađuje s njim, a biće zanimljivo videti na kojoj poziciji će ga koristiti u Vojvodini, pošto Đuričin može da igra na svim mestima u napadu.

Đuričin nije najbolje počeo novu sezonu u Spartaku, čak su mu navijači i zviždali protiv Kolerejna, da bi pogodio protiv Sparte iz Praga, za veliku pobedu Subotičana (2:0).

Vojvodina će za transfer Đuričina platiti obeštećenje, ali to neće biti i poslednji transfer Novosađana u ovom prelaznom roku pošto se do "zatvaranja pijace" očekuje dolazak i jednog defanzivnog veziste, pozicije koja je urgentna nakon povrede Damira Zlomislića.

- PRELAZNI ROK VOJVODINA -

Došli: Nemanja Milojević (Čukarički), Aranđel Stojković (Spartak), Damjan Gojkov (Crvena zvezda), Lazar Đorđević (Podbrezova), Ismael Fofana (Čukarički), Daniel Graovac (Muskron), Nikola Simić (Sinđelić), Filip Starič (Cibalija), Dijamantis Huhumis (Slovan), Milan Đurić (Zira), Aleksandar Mirkov (Bečej), Damir Zlomislić (Široki Brijeg) i Ognjen Đuričin.

Otišli: Aleksandar Radovanović (Lans), Marko Putinčanin (Olimpija), Vasko Kalezić (OFK Titograd), Ivan Lakićević (Đenova), Nikola Perić (Spartak), Marko Ilić (Voždovac), Dušan Jovančić (Crvena zvezda), Marko Vukasović (Đer), Stefan Mihajlović (Rad) i Nemanja Subotić (Seređ).

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC