• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vojvodić okončao "Kasandru": Danilović ostaje!

Autori mondo.ba Autori Bojan Jakovljević

Šef stručnog štaba banjalučkog Borca poručio je da se klub nalazi u povoljnoj finansijskoj situaciji, te da nema potrebe za prodajom Vladana Danilovića. Bar do zime.

 Vladan Danilović ostaje u Borcu Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Vladan Danilović ostaje u Borcu.

Trener banjalučkog prvoligaša Darko Vojvodić okončao je sve spekulacije o odlasku talentovanog veziste sa Gradskog stadiona, potvrdivši da će on i dalje nositi "crveno-plavi" dres.

Danilović je bio pod ogromnim pritiskom u posljednje vrijeme, s obzirom da se dovodio u vezu sa brojnim klubovima u prethodnih nekoliko prelaznih rokova.

Čini se da je ta saga o njegovom odlasku iz Borca konačno okončana, bar na nekoliko mjeseci, odnosno do kraja prvog dijela sezone u Prvoj ligi Republike Srpske.

"Već za utakmicu protiv Tekstilca rekao sam ljudima u klubu da Danilović ne može da ide iz Borca u ovom prelaznom roku. Morali smo jednom okončati te priče. Ako sam mogao da pustim Danijela Majkića, koji ima 32 godine i kojem je ovo bio posljednji voz, Daniloviću on to nije. Odlaskom Danilovića nama ovdje ne bi ostalo ništa. Ponude koje je imao, prije svega ove iz Slovenij i Rumunije, nisu ponude za mladog reprezentativca. Svidjelo se to nekome ili ne, Danilović ostaje bar do zime, a onda neka rade s njim šta hoće", jasno je poručio strateg Borca.

Iako se već duže vrijeme Danilović "seli iz kluba u klub", na sapunicu "Kasandra", kako ju je nedavno nazvao Vojvodić, konačno je stavljena tačka, bar do zimskog prelaznog roka, kada je moguća "nova sezona serijala".

Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Vladan Danilović odmaraće protiv Rudar Prijedora ovog vikenda, odnosno biće na klupi, kako bi se odmorio pred predstojeći nastup u mladoj reprezentaciji Bosne i Hercegovine.

"Danilović je neko ko meni treba i dosta je više bilo selidbe momka svake sedmice iz jednog kluba u drugi. U posljednje dvije sedmice okrenuo se klubu i tako će ostati do kraja. Odlučio sam da posljednju epizodu ostavim otvorenom, a snimanje nove očekujemo na zimu", poručio je Vojvodić u šaljivom, ali donekle i ozbiljnom tonu.

Potvrdio je da se "Velikan iz Platonove" trenutno nalazi u povoljnoj finansijskoj situaciji, tako da nije pod moranjem da prodaje najbolje igrače.

"U ovom momentu nama transfer Danilovića nije primaran, jer je klub u stabilnoj finansijskoj situaciji. U Janji smo putovali dan ranije, boravili u Etno selu Stanišići, imali čak i 5.000 KM premije, ali nismo slavili i nismo uspjeli da ih podijelimo, tako da predsjednik radi vrhunski posao. Borac je stabilan i funkcioniše perfektno. Eventualnim Danilovićevim odlaskom ostali bismo na 15-16 igrača, a s obzirom da nam, pored prvenstva, dolaze i Kup RS i Kup BiH, koji su veoma zahtjevni, shvatate da sam 100 odsto u pravu kada sam sve stopirao. Ne želim da se pravim važan. Za Danilovića ima vremena, dok Borac nema vremena da traži nove igrače", jasan je Vojvodić.

On je poručio da Borac očekuje mnogo posla kako bi ostvario primarni cilj i osvojio šampionsku titulu, odnosno izborio povratak u Premijer ligu BiH. A taj posao neće biti nimalo lagan.

"Mislio sam da je Prva liga RS dosta slabija, ali nije. Ona je jako zahtjevna i teška, pogotovo za nas, koji nemamo puno prijatelja u ovoj ligi", zaključio je trener Borca.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Vultures85

Pa kad ga nece niko ...

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC