Dnevni horoskop za 11. 2. 2019.

Autor:

Horoskop za danas.

Dnevni horoskop za 11. 2. 2019. Foto: MONDO/Mario Milojević

Ovan

Danas imate višak energije. Pozitivni ste i odlično se osjećate. Nemojte se preforsirati nego odradite samo one obaveze koje su neodložne.

Bik

Danas je dan za flert i zabavu. Ako vam se neka osoba dopada odavno priđite joj. Poradite na komunikaciji sa partnerom, ako ste zauzeti.

Blizanci

Prija Vam pažnja drugih ljudi. Dobijate komplimente sa svih strana. Osjećate se samouvereno. Budite ambiciozni na poslu.

Rak

Povedite računa o svom zdravlju, budite aktivniji. Odličan je dan za putovanja. Vidite se sa prijateljima ako imate višak vremena.

Lav

Danas je odličan dan za šoping. Kupite sebi nešto što želite, ali imajte mjeru u svemu. Ne zapostavljajte svoje zdravlje, ili bavljenje nekom aktivnošću, zbog previše obaveza.

Djevica

Preispitajte svoje želje prije nego što krenete da ih realizujete. Ne pretjerujte sa zahtevima prema drugima, nemaju svi dovoljno energije kao Vi. Fokusirajte se na bitne stavke.

Vaga

Niste raspoloženi za druženje iako mnogi ljudi žele da se vide sa Vama. Potrudite se da bar nekom izađete u susret ne zapostavljajte partnera zbog obaveza koje imate.

Škorpija

Nemate dovoljno energije i premoreni ste od posla. Ne želite ništa da mijenjate u svom životu, ali možete se opteretiti obavezama, pa do promjena mora doći. Uradite sve što možete u zadatim rokovima, budite odgovorni.

Strijelac

Imaćete dosta prilika da zaradite novac. Igrajte igre na sreću, a možete dobiti ponudu za neki povremeni posao. Dosta se brinete oko porodice i porodičnih problema. Ne dozvolite da to previše utiče na Vaš život.

Jarac

Finansije mogu biti veliki problem. Dosta razmišljate kako da uštedite. Preko neke ženske osobe možete napredovati na poslu.

Vodolija

Recite drugima šta Vam smeta. Porodica i prijatelji su uvek tu za Vas, ali morate ih pustiti da pomognu. Moguć je kraći put i to bi Vam prijalo.

Ribe

Danas je dan za opuštanje i zabavu, iako se brinete o novcu. Situacija nije toliko loša. Budite realni i uvidjećete da postoji mogućnost za napredak. Organizujte se bolje.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa... posjetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

Tagovi:

Ostale vijesti