Lešić o ostanku u Igokei: Tu pripadam...

Krilni centar Igokee Sava Lešić ostaće i naredne sezone u klubu iz Aleksandrovca, koji je aktivirao još jednu godinu iz ranije potpisanog ugovora.

Lešić o ostanku u Igokei: Tu pripadam... Foto: MN Press

Novi trener "igosa" Aleksandar Trifunović imaće naredne sezone u ABA ligi na raspolaganju i Savu Lešića.

"Ostajem i sljedeće sezone u Igokei, razlog je prije svega što sam od završetka prošle sezone osjetio da pripadam Igokei i nije bilo uopšte razmišljanja", rekao je Lešić našem portalu.

Predstavnik Bosne i Hercegovine u regionalnom takmičenju aktivirao je ugovor 1+1 i Lešić će predvoditi ekipu u sljedećoj sezoni.

"Još jedan razlog mog ostanka je dolazak trenera Aleksandra Trifunovića i saradnja sa stručnjakom velikog kvaliteta. O ambicijama je još rano govoriti ali poslije dolaska 'Trife' sigurno će se praviti odličan tim koji će moći da igra na visokom nivou na dva fronta. I u ABA i u ligi Bosne i Hercegovine", dodao je krini centar rođen u Kninu.

Igokein "zvezdaš" sa prstenom Partizana

Prethodne sezone u ABA ligi, Lešić je prosječno na parketu provodio 27 minuta i ostvario učinak od 15.2 poena i 6.4 skoka po utakmici što mu je na kraju donijelo indeks korisnosti 18.

U karijeri je još branio boje oba beogradska "vječita rivala" Crvene zvezde i Partizana, kao i kragujevačkog Radničkog, ljubljanske Olimpije i Mege, dok je u inostranstvu nastupao za Himik, Jenisej i Ređo Emiliju.

Ostale vijesti