• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Treneru od Romula pred Juventus i Napoli

Autor mondo.rs

"Lavica" bi dvomeč sa ekipama ranga Lige šampiona dočekala još mirnije da u međuvremenu nije bilo "one" utakmice sa Bolonjom.

Treći uzastopni, a drugi poraz na "Friuliju" fudbaleri Udinezea doživjeli su u subotu popodne golom koji je poslije solo prodora sa lijevog boka u 57. minutu postigao iskusni Romulo.

Naturalizovani Brazilac tukao je po zemlji sa 20-ak metara iz punog trka, tako da je Huan Muso ostao ukopan na crti i pogledom ispratio loptu koja nije bila toliko brza, koliko precizna.

Dan nakon što je Kaljari na otvaranju 4. kola u svemu nadigrao Đenovu, koja ga je ove godine već pozajmljivala Laciju, pa ljetos proslijedila klubu iz Lombardije, 32-godišnji vezista donio je novim saigračima mir u svlačionicu pred nezgodan izazov u nedjelji pred nama: Udineze - Breša 0:1 (0:0).

Poslije ohrabrujuće pobjede nad Milanom na otvaranju šampionata od 1:0, "zebrete" su poražene 1:3 kod kuće od Parme i 1:0 u gostima kod Intera, danas je bodove sa sjevero-istoka odnio i direktan rival u borbi za opstanak, pa se trener Igor Tudor nalazi pred velikim izazovom pred put u Veronu na još jedan derbi začelja zakazan već u utorak u 19 časova.

Za razliku od Hrvata, kojeg potom u nedjelju očekuje susret sa Bolonjom kod kuće, Eugenio Korini sa dvije pobjede na gostovanjima minimalnim rezultatom mirno dočekuje dupli program naredne sedmice u okviru kog sastav sa "Rigamontija" dočekuje Juventus, pa gostuje Napoliju u matine terminu u nedjelju.

"Lavica" bi sa još više uživanja dočekala ove "back to back" utakmice sa ekipama standarda Lige šampiona, da između startne pobjede nad Kaljarijem 0:1 i današnjeg Romulovog prvenca u plavo-bijelom dresu vrijednog tri boda nije upala "ona" utakmica sa Bolonjom u kojoj su gosti odnijeli pobjedu uprkos vođstvu Breše od 2:0 u 19. i 3:1 u 42. minutu.

Momci trenera Siniše Mihajlovića iskoristili su trenutak iz 48. minuta, kada je Đanluka Roki isključio Danijelea Dosenu zbog simuliranja i započeli preokret potpisan golom Rikarda Orsolinija u 80. minutu za 3:4.

Naslov izvještaja sa te utakmice na našem portalu glasio je: Epski preokret Bolonje za Mihu - naučio igrače da nikad ne odustaju!

Rezultati 4. kola:

petak

Kaljari - Đenova 3:1 (0:0)
/Simeone 46, Zapata ag 84, Žoao Pedro 89 - Kuame 83/

subota

Udineze - Breša 0:1 (0:0)
/Romulo 57/

Juventus - Verona 18.00

Milan - Inter 20.45

nedjelja

Sasuolo - SPAL 12.30

Bolonja - Roma 15.00

Leće - Napoli

Sampdorija - Torino

Atalanta - Fiorentina 18.00

Lacio - Parma 20.45

Tabela: Inter 9, Bolonja 7, Juventus 7, Napoli 6, Atalanta 6, Torino 6, Milan 6, Kaljari (+1) 6, Breša (+1) 6, Roma 5, Lacio 4, Verona 4, Đenova (+1) 4, Sasuolo 3, SPAL 3, Parma 3, Udineze (+1) 3, Leće 3, Fiorentina 1, Sampdorija 0.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC