• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mikić: Iskri presudila duža klupa Borca m:tel

Autor mondo.ba

Rukometaši Borca m:tel sinoć su zabilježili prvu gostujuću pobjedu i nastavili sa maksimalnim učinkom u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

 Iskra - Borac m:tel 23:29, izjava Mirko Mikić Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Banjalučki tim je bez većih problema slavio u gostima protiv novajlije u ligi, Iskre iz Bugojna rezultatom 23:29 (12:17).

Trener crveno-plavih Mirko Mikić se poslije meča u Bugojnu najprije zahvalio na gostoprimstvu uz nadu da će se banjalučki klub odužiti Iskri u drugom dijelu sezone u "Boriku".

"Što se tiče same utakmice, mislim da je presudila duža klupa naše ekipe, što je došlo do izražaja, ali svakako da nismo očekivali ovako visok rezultat. Nije to po meni realna slika stanja na terenu", rekao je Mikić.

Prema njegovim riječima, zbog promjene sistema takmičenja, Borac m:tel u svaku utakmicu ulazi maksimalno, što se odrazilo i na skor - tri meča, tri pobjede.

"Od samog početka krenuli smo bez ikakvih kalkulacija. Imamo nešto manje mečeva nego prošle sezone, kada smo imali 68, što je bilo u NBA ritmu, a i pojačali smo se na pozicijama u kojima smo bili deficitarni. Upitanju su tehnički kvalitetni igrači i to je sigurno uticalo da naša odbrana bude još čvršća".

Na kraju, trener Banjalučana je pohvalio bugojansku publiku na sportskom i korektnom navijanju.

"Bilo je jako lijepo biti dio ovakve atmosfere. Velika je stvar za bh. rukomet što se Iskra vratila u Premijer ligu BiH, to može samo da doprinese razvoju ovog sporta. Da se što više djece razvija u Bugojnu, koji je rukometni grad. To ne treba kriti. Prošle godine Gračanica, Gornji Vakuf/Uskoplje, sada Iskra...Ove sredine prave reprezentativce i doprinose našem rukometu", zaključio je Mikić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC