• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Topla čokolada s viskijem

 vesna.jpg
Autor Vesna Kerkez
Izvor mondo.ba

Kremasto piće bogatog ukusa, idealno za hladna jesenja popodneva.

 topla čokolada Izvor: ChatGPT

Sastojci:

  • 250 ml mlijeka
  • 50 g tamne čokolade
  • 1 kašika kakaa
  • 1 kašika šećera
  • 40 ml viskija (ili burbona)
  • Umućena pavlaka i malo cimeta za serviranje

Priprema:

U šerpi otopi čokoladu s mlijekom, kakaom i šećerom, miješajući dok ne postane glatko.

Kad je toplo, dodaj viski i promiješaj.

Sipaj u šolju, dodaj pavlaku i malo cimeta na vrh.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop