• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Doboj: Počinje 16. Teatar fest

Autor SRNA

U Doboju večeras počinje 16. "Teatar fest" pod sloganom "Ipak, ide", na kojem će nastupiti pozorišni ansambli iz Republike Srpske, Srbije, Hrvatske i Federacije BiH.

 Doboj: Počinje 16. Teatar fest Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Festival će u dobojskom Centru za kulturu i obrazovanje otvoriti banjalučki glumac Aleksandar Stojković, a potom će biti izvedena predstava "Urnebesna tragedija" Narodnog pozorišta Republike Srpske.

Sutra, drugog takmičarskog dana, publici će se predstaviti Kazalište "Merlin" iz Zagreba sa predstavom "Škrtac", a u utorak, 2. juna glumci Šabačkog pozorišta izvešće predstavu "Gnjida".

Četvrtog takmičarskog dana, u srijedu, 3. jun, nastupiće ansambl Narodnog pozorišta Sarajevo sa predstavom "Balkanski špijun u Sarajevu", a dan poslije glumci beogradskog FaVi teatra izvešće predstavu "Divan dan".

Posljednjeg dana festivala, u petak, 5. juna, glumci Gradskog amaterskog pozorišta iz Doboja u revijalnom dijelu programa izvešće predstavu "Ženski razgovori".

Predstave će pratiti stručni žiri na čelu sa Lukom Kecmanom, a druga dva člana su Jovanka Stojčinović Nikolić i Slavica Gostimirović.

Cijena pojedinačne karte za predstave u takmičarskom dijelu je sedam KM, a za revijalnu predstavu pet KM.

U pratećem programu ovogodišnjeg "Teatar festa" biće otvorena izložba dijela Likovne kolonije "Art simpozijum Jahorina - Pale".

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop