• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

„Daske“ iz Laktaša na festivalu u Novom Sadu

Autor mondo.ba

Dramski studio „Daske“ iz Laktaša putuje na XIX Festival akademskih pozorišta Srbije - „FAPS“ u Novi Sad gdje će u nedjelju 4. decembra izvesti predstavu „Dva puta dva je pet“.

Predstava počinje u 17 časova na Sceni Dramskog studija AKUD-a „Sonja Marinković“.

Predstava kojom se ove godine predstavljaju laktaški glumci je priča  o djeci koja su odabrala ulicu kao dom, priča koja govori o problemima mladih danas, koliko je malo potrebno da se krene životnom stranputicom, te kako najčešće mladi dovode svoje zdravlje i život u opasnost ne razmišljajući o fatalnim posljedicama. Predstava je rađena po tekstu Snežane Andrejević dok režiju potpisuje Jovana Mirković.

„FAPS“ će ove godine trajati od 1. do 4. decembra 2016. godine. Pored domaćina i laktaškog teatra, učestvuju i pozorišta iz Banjaluke, Niša i Beograda.

U sklopu festivala protekle nedjelje je organizovana i sedmodnevna radionica na kojoj su učestvovali predstavnici svih pozorišta, a njen cilj je bio miješanje iskustva različitih pozorišnih grupa i stilova glume kao i nalaženje novog pozorišnog izraza.

Radionicu je vodio profesor, umjetnički direktor fesivala Milan Pletel. a Dramski studio „Daske“ je ove godine predstavljao njihov dugogodišnji član Stefan Balaban.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop