• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Počinje "Varoš fest"

Autor SRNA

U Kotor Varošu večeras počinje Treći festival omladinskih pozorišta "Varoš fest" tokom kojeg će do 31. oktobra nastupiti više od stotinu muzičara i mladih glumaca iz šest gradova BiH.

Koordinator "Varoš festa" Velimir Dragoljević rekao je da će biti prikazano sedam predstava, a, osim klasičnih komedija i predstava koje se bave problemima savremenog društva, novitet je da će biti odigrane i dvije dječije.

Festival će u bioskopskoj sali biti otvoren večeras u u 20.00 časova, uz nastup Banjalučkog tamburaškog orkestra.

Festival organizuju Dom kulture "Miroslav - Miro Pejović" iz Kotor Varoša i Centar za kulturu, sport i informisanje, a ulaz je besplatan za sve predstave.

Predstavu "Jesen stiže ružo moja" odigraće glumci satiričnog pozorišta "Bibac" iz Šamca, dok će dramski studio "M.A.S.K.E" iz Kostajnice izvesti predstavu "Draga Jelena Sergejevna".

Dramsko-lutkarski studio "Zvončica" iz Novog Grada odigraće predstavu "Zmajče", a teatar "Scena" iz istog grada komediju "Doživljaji mačka Toše".

Banjalučki "DIS teatar" odigraće komediju "Epitaf", koji je autorski projekat Dore Delbjanko, a mladi glumci domaćeg amaterskog dramskog pozorišta "Jovan Sterija Popović" premijerno će izvesti predstavu "Maruška Regodina", u kojoj se prepliću stvarni likovi iz života Petra Kočića i junaci njegovih pripovjedaka.

Treći "Varoš fest" će zatvoriti Mješoviti ansambl BiH plesnom predstavom "Ptice" po Aristofanu, gdje će publika moći da vidi nove forme i stilove plesnog teatra.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop