• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Igor Božanić u Art dvorištu Banskog dvora

Autor mondo.ba

U Art dvorištu Banskog dvora 05. septembra 2019. godine u 20.00 časova, održaće se koncert kantautora iz Banjaluke Igora Božanića.

"Prvi put sam bio u Art dvorištu kad je u Banjaluci gostovala francuska kantautorka Pomme i bilo mi je drago što je napokon osmišljeno takvo mjesto gdje se mogu održavati koncerti koji nisu za kafane i barove i na kojima je, s obzirom da su pri Banskom dvoru, prisutna jedna doza svečanosti i gdje publika dolazi s ciljem da sluša izvođača. Nadam se da će mi nastup u Art dvorištu omogućiti još bolje upoznavanje sa banjalučkom publikom, a da to nije u nekom lokalu punom graje i zveckanja čaša, već u prostoru gdje su pristupačnost i bliska atmosfera na najvišem nivou," kazao je Igor Božanić.

Igor Božanić je kantautor iz Banjaluke. Aktivan je na nezavisnoj muzičkoj sceni od 2017. godine kada je nastupio na „Indirekt“ festivalu u Umagu. Do sada je samostalno objavio tri EP izdanja: „Let me sleep“, „If I was a fish I would cry“ i „Palm wanderer“. Objavio je i numeru „Snijeg“ novog muzičkog pravca inspirisanog sevdahom.

Na festivalima na kojima je učestvovao, „Ment“, „Americana“, „Novi val“, „Začarana močvara“ i „Šakan“ publika je imala samo pozitivne kritike na njegov već sada prepoznatljiv umjetnički izraz. Jednostavnošću, nježnom gitarom i šaputavim vokalom njegove pjesme na maternjem i engleskom jeziku ''klize po podsvijesti kao da su oduvijek tu bile''. Na koncertu u Art dvorištu Igor će izvesti i svoje nove pjesme u kojima se takođe osjeti uticaj sevdaha.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop