• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Misle da ću da pustim Zvezdu, pa to nije normano! Lalatović motiviše igrače platama na "Marakani"

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

"Nije baš da je Zvezda uvek pobeđivala Lalatovića", rekao je trener Vojvodine.

 vojvodina-crvena-zvezda-uzivo-prenos-arena-sport-nenad-lalatovic Izvor: MN PRESS

Vraća se klupski fudbal, a u Srbiji se igra veliki derbi!

U nedelju (17.30) drugoplasirana Vojvodina dočekuje prvoplasiranu Crvenu zvezdu, a Nenad Lalatović u najavi utakmice kaže da se nada da će njegova ekipa biti prva koja je pobedila prvaka države ove sezone!

Možda će vas zanimati

Podsetio je da Zvezda ima "puno kvalitetnih igrača" i da su i u mečevima protiv Javora, Inđije i Zlatibora takođe bili dominantni, ali da lopta tada nije htela u gol.

"Svaki tim ima mane, imaju ih i Real i Barsa, ima ih Zvezda, probaćemo da iskoristimo njihove mane i da pretvorimo rezultat u našu korist", kazao je Nenad Lalatović i poručio da "motivacija ne manjka njegovim fudbalerima".

Često se zamera Lalatoviću da njegove ekipe ne igraju isto protiv Zvezde, za koju je igrao i kojoj je bio trener, ali on podseća na međusobni skor.

"Pobedio sam Zvezdu kao trener Voždovca, potom Vojvodinom, prekinuo im niz kao trener Čukaričkog, a uzeo sam im i bod i sa Radničkim. Nije baš da je Zvezda uvek pobeđivala Lalatovića".

Izvor: MN PRESS

O SUDIJI SIMOVIĆU

""Što se tiče Simovića, ne bih puno komentarisao, njega je FSS delegirao. Na meču protiv Metalca je sudio odlično, nemam dobar skor kada mi sudi, ali nadam se da je srpski fudbal iznad svih nas i da će publika kraj malih ekrana uživati u utakmici i suđenju. Nema potrebe da ih pravi, ako ih pravi - ne verujem da je to namerno. Kvalitetan je sudija i moram da pohvalim sudijsku organizaciju... Niko nam nije pomogao ni za aut, ali nam nije ni odmogao. Nisam nikad tražio da mi pomognu, ali neću ni da mi odmognu. Pokazaće zašto je jedan od naših najboljih sudija".

"Moj motiv protiv Zvezde? Kao i pred svaku drugu utakmicu se osećam. Nema tu šta... Zašto sam se nasmejao, ljudi u Srbiji samo misle da kada vodim protiv njih - da hoću da pustim Zvezdu, pa to nije normalno? Želim da ih pobedim kao i svaki drugi klub. Oni su jaki i kvalitetni, nije da samo ja gubim kao trener od njih, gube svi... Dešavalo se da vodimo protiv Čukaričkog, pa ne pobedimo. Neki put je nemoguće pobediti", rekao je Nenad Lalatović i pojasnio da je Zvezda ipak najjači tim u državi.

"Hteo to neko da prizna ili ne - Zvezda je dva puta bila učesnik Lige šampiona, pa sad Lige Evrope. Imaju sjajne rezultate. Imaju najskuplje igrače i najbolje igrače, najveći budžet, teško je suprotstaviti se njima i probaćemo da dođemo do povoljnog rezultata, a to je sve sem poraza".

Istakao je da neće ništa menjati, da će igrati kao protiv Javora ili Partizana.

"Znaju moji igrači kako da ih pobedimo...", rekao je Lalatović.

"Zvezda nema poraz, ali fudbal se igra i da bi se gubilo. Dovoljan je motiv mojim igračima da u Zvezdi nemaju poraz, da igraju protiv prvaka države, igrača koji zarađuju 10-15 puta više, protiv učesnika LE. Ovo je šansa da pokažu koliko mogu, ako pobede - život će im biti lepši u budućnosti. Moj govor će biti njima motiv", zaključio je trener Vojvodine.

(mondo.rs)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC