• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Terzić otkrio Zvezdin plan za zimu: Ko dolazi, a ko je nedostižan?

Autor Dragan Šutvić

Zvezda će se definitivno pojačati.

 Terzić otkrio Zvezdin plan za zimu: Ko dolazi, a ko je nedostižan? Izvor: MN PRESS

Bliži se početak zimskog prelaznog roka, a to obično znači da se pojačavaju spekulacije o dolascima i odlascima igrača, posebno kada su u pitanju "vječiti" rivali.

Crvena zvezda trenutno najviše razmišlja o nokaut fazi Lige Evrope, mogla bi da je obezbijedi već u četvrtak ako pobijedi Gent, a ukoliko se to desi biće potrebno pojačati roster kako bi bili što konkurentniji u nastavku međunarodnih borbi.

Možda će vas zanimati

Evidentno je da Zvezdi nedostaju štoper, lijevi bek i zadnji vezni, a u medijima već neko vrijeme "kolaju" priče o tome ko bi mogao da popuni neka od tih mjesta.

Za sada se najviše spominju defanzivac Aleksandar Dragović i ofanzivac Marko Marin.

"Nije to realno jer Marin ima veliki ugovor. Nije tema, ali je dobrodošao uvijek i volio bih da završi karijeru u Zvezdi", kazao je generalni direktor Zvezdan Terzić na TV "Prva".

"Sa Dragovićem smo razgovarali, postoji želja, vidkećemo... Postoji obostrana želja, ali situacija u fudbalu se mijenja svaki dan", dodao je Terzić pošto je proteklog vikenda Dragović postigao gol i povela se priča da bi mogao da ostane u Leverkuzenu.

Terzić je istakao i da je dolazak Stankovića na klupu Zvezde bio pun pogodak, a da je pandemija korona virusa napravila veliki udar na klub - kao i na sve ostale u Evropi.

"Zvezdi je potrebno 30 miliona evra godišnje da bi se funkcionisalo. To je 80.000 evra dnevno. Pokušaćemo da smanjimo budžet, rashode, ali na putu ostvarenja Lige šampiona ili Lige Evrope nas čekaju mnogo finansijski moćnije ekipe", dodao je Terzić.

(mondo.rs)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC