• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovo je Zvezdin tim za Gent: Degenek ide na levog beka, a Njegoš mora da se dokaže!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Čak petorica startera iz meča protiv Genta u Beogradu (2:1) neće biti na raspolaganju Stankoviću, pa je potrebno izabrati prave zamene... Ovo je tim koji će igrati u Belgiji!

 gent-crvena-zvezda-prenos-uzivo-arena-sport-livestream-sastav-zvezde-za-gent Izvor: MN PRESS

Pobeda u Gentu bi Crvenoj zvezdi gotovo sigurno donela nokaut fazu Lige Evrope, ali to je tek prva od tri meč lopte za desetkovani tim Dejana Stankovića.

Zato su svi u Zvezdi svesni da u četvrtak (18.55) ne treba ići "grlom u jagode" posebno u situaciji kada je čak petorica prvotimaca odsutno, dok među putnicima koji su pristigli u Belgiju ima još onih koji su nedovoljno spremni da počnu utakmicu.

Možda će vas zanimati

Stanković je još pre dve nedelje znao da neće moći da računa na Sekua Sanoga, Milan Rodić je dobio korona virus, a zbog povreda ne igraju Aleksandar Katai, Gelor Kanga i Marko Gobeljić.

Sva petorica bi u normalnim okolnostima bili starteri, ali Stanković će morati da menja i da se prilagođava datim uslovima. Možda bi koristio i formaciju 3-4-2-1 koja je predviđena za "jača" gostovanja, ali će se ipak okrenuti taktici koju Zvezda češće primenjuje.

Zaigraće tako crveno-beli u 4-1-4-1, ali sa startnih 11 koji nisu do sada igrali zajedno.

Tako će na golu biti kapiten Milan Borjan, pored njega će igrati: Milan Gajić kraj desne aut-linije, Nemanja Milunović i sve bolji Radovan Pankov kao štoperski par, a Miloš Degenek kao levi bek, dok će mladi Strahinja Eraković ovoga puta biti na klupi.

Na mestu Sekua Sanoga zaigraće Njegoš Petrović, za koga u Zvezdi kažu da je bio igrač utakmice protiv Vojvodine na osnovu statističkih parametara, pa će na njemu biti velika odgovornost.

Na mestu centralnih vezista gledaćemo Mirka Ivanića i Veljka Nikolića, po bokovima bi trebalo da igraju El Fardu Ben i Srđan Spiridonović, pošto Željko Gavrić nije spreman da počne utakmicu, dok će jedini u napadu biti isturen Dijego Falćineli, najmanja dilema u timu.

Dakle, da rezimiramo…

Borjan - Gajić, Pankov, Milunović, Degenek - Petrović - Ben, Ivanić, Nikolić, Spiridonović - Falćineli.

(mondo.rs)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC