• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mitar propustio remi protiv šampiona: Fulam bio blizu iznenađenja pa pao sa penala!

Autor Dragan Šutvić

Odlično partijom tim iz Londona najavio bolje dane.

 Engleska Premijer liga Fulam Liverpul 1 1 Izvor: Matt Dunham/Pool AP

Bio je Fulam blizu pobjede nad Liverpulom... Koliko to samo čudno zvuči, imajući u vidu kroz kakvih su nekoliko godina prošla oba tima.

Ekipa iz Londona je odigrala jedan od najboljih mečeva u sezoni, vodila je protiv aktuelnog šampiona, a na kraju je bodove podijelila zbog penala koji je realizovao Mo Salah. O tome da li je bio... Vjerovatno je opravdano dosuđen.

Možda će vas zanimati

Fulam - Liverpul 1:1 (1:0)

Mogao je tim iz Londona do kaznenog udarca već u ranoj fazi meča. Djelovalo je kao da je Fabinjo napravio penal, ali je Andre Mariner gledao snimak, zaključio da je korner i pokazao igračima Fulama da izvedu udarac iz ugla.

Bila je to neočekivana odluka, ali će vjerovatno malo ublažiti stav Liverpulovih navijača prema tehnologiji koja im je oduzela nekoliko bodova u posljednjim rundama.

Ovako je Fulam morao da povede preko Rida u 25. minutu, ali to na žalost Skota Parkera nije bilo dovoljno za pobjedu. Izjednačio je Liverpul u 79. minutu. Sa bele tačke, što se neće svidjeti navijačima Fulama.

Vajnaldum je izveo kazneni udarac, lopta je igrače u živom zidu pogađala u ruke, a Mariner je ovog puta pokazao na penal. Salah je bio precizan, za podjelu bodova na Krejven Kotidžu koji se još renovira, uporedo sa igranjem mečeva.

Liverpul je ''stigao'' Totenhem i sada oba tima imaju po 25 bodova na čelu tabele. Ekipa Fulama je ovim bodom stigla do osmog poena u sezoni i sada ima dva više od prvih timova u zoni ispadanja.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC