• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Slaven Bilić odmah našao posao? Kandidat je za klupu evropskog velikana

Autor Dragan Šutvić

Hrvatski stručnjak neće dugo biti bez posla.

 Seltik Slaven Bilić kandidat za trenera Izvor: Clive Brunskill/Pool Getty Images, Tanjug/Pool Getty Images/Clive Brunskill

Kada je osvojio bod protiv Mančester sitija, dobio je otkaz u Vest Bromvič Albionu. Ali, trenerske kvalitete Slavena Bilića znaju da cijene negdje drugo.

Vrlo je blizu novog posla i to boljeg, ako smijemo da kažemo. Bilić je prvi kandidat da sedne na klupu Seltika, tima koji je posljednjih desetak godina dominantan u Škotskoj!

Možda će vas zanimati

Samo nekoliko dana nakon što ga je Sem Olerdajs zamijenio na klupi VBA, Bilić je kandidat da zamijeni Nila Lenona! Za razliku od Engleske, gdje se borio za opstanak, u Škotskoj bi napadao titulu.

Sa timom koji je posljednjih nekoliko godina dominantan, a prije nekoliko dana je osvojio i FA kup za prethodnu sezonu, Bilić bi imao prostor da radi. Trenutno je lider prvenstva Rendžers koji vodi Stiven Džerard, pa bi bio izazov pristići najvećeg rivala.

Nekadašnji defanzivac Hajduka, Vest Hema i Evertona je kao trener već radio u nekoliko zemalja, na različitim krajevima svijeta, pa mu privikavanje ne bi bilo problem. On je u najužoj grupi kandidata za Lenonovog nasljednika, a u narednim danima bi mogao i da dobije taj posao.

U konurenciji za klupu Seltika su još neka poznata imena poput Roja Kina, Henrika Larsona, Martina O'Nila ili Edija Houa.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC