• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Možda završim karijeru u Zvezdi, ali...": Bio je najveći talenat crveno-bijelih, a sada pleše u Italiji!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

"Zna se da naši klubovi žive od njihove prodaje", rekao je Đuričić.

 Filip Đuričić "Možda završim karijeru u Zvezdi, ali...": Bio je najveći talenat crveno-bijelih Izvor: Tanjug/Spada/LaPresse via AP

Filip Đuričić jedan je od najboljih srpskih fudbalera u 2020. godini pošto je postao jedna od "udarnih igala" u sistemu Sasuola, pa je dobre igre ponovio i u dresu reprezentacije.

Zanimljivo je da je u srpskom fudbalu igrao samo za Radnički iz Obrenovca, a sve nakon što je prošao mlađe kategorije Crvene zvezde i rano otišao u inostranstvo, pa se još brže vratio. Bio je svuda u ovoj deceniji - Portugal, Holandija, Engleska, Belgija, ali se konačno skrasio u Italiji, s tim da ne isključuje da opet igra u Srbiji.

Možda će vas zanimati

Možda baš za Zvezdu čiji je veliki navijač? Ko zna...

"Prvi put sam pregovarao o povratku kad je Ilija Ivić bio sportski direktor i želio da okupi nas mlađe. Kockice se nisu složile. Iviće je želio Danijela Aleksića i mene, došao je samo Darko Lazović. Nije ni kasnije bilo konkretnih ponuda", kazao je Filip Đuričić u intervjuu za "Žurnal".

"Možda završim karijeru u Zvezdi, a možda bi to bilo i pogrešno jer bih zauzeo mjesto mladim igračima, a zna se da naši klubovi žive od njihove prodaje. Nisam još razmišljao."

Izvor: MN PRESS

Đuričić je dodao da će Zvezdu svakako "uvijek voljeti i pratiti", poručivši da pritom misli na fudbalski i košarkaški klub, dok je dodao da je rano da planira šta će raditi kada završi karijeru jer mu je tek 28 godina.

"Namjera mi je da igram još dugo, tako da nisam razmišljao o potezima poslije fudbala. Sviđa mi se život na Apeninima, hrana, ambijent, klima, ovdje sam se pronašao i želim da ostanem još dugo."

(MONDO/Sportski žurnal)

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC