• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Detalji porodične drame bivšeg fudbalera Zvezde: Otkinutu žicu niko nije video - ''Ne upirite prst u njih''!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Novi detalji slučaja koji je šokirao Srbiju.

 andrija-kaludjerovic-sin-nesreca-strujni-udar-uhvatio-zicu Izvor: MN PRESS

Struja visokog napona, kroz jednu otkinutu žicu sa dalekovoga u okolini Lovćenca, udarila je dečaka (7), sina proslavljenog fudbalera Andrije Kaluđerovića. Nesreća koja se dogodila pogodila je to kompletno vojvođansko mesto.

Dečak se igrao na čistom vazduhu, zajedno sa dvojicom drugara, a čim se nesreća desila oni su pokušali da pozovu pomoć. Ubrzo su na licu mesta bili hitna pomoć, policija i vatrogasci, a Kaluđerovićev sin se trenutno oporavlja u bolnici u Novom Sadu.

Možda će vas zanimati

Povrede su teške, ali ne opasne po život. Kako ističe nekadašnji napadač Crvene zvezde, najbitnije je da oporavak ide po planu.

''Dete nam se oporavlja i to je najvažnije. Zaista više ne želim da pričam o tome. Važno je samo da se ne iznose neistine kako je reč o komšijskoj banderi i da se ne upire prst u ljude'', rekao je za Večenje novosti srpski fudbaler.

Već u prvim satima nakon što se saznalo za nesreću počele su da kruže priče o komšijskim banderama i krivici ljudi koji žive u istoj ulici. To nije tačno, a danas se celo selo nada da će se dečak što pre oporaviti.

''Deca su se igrala napolju, kao što smo se svi igrali kad smo bili deca. Gde će se deca na selu igrati nego na livadi, na čistom vazduhu? Nesreća nema veze sa komšijama, a ako je neko kriv onda je to Elektrodistribucija koja nije primetila da je napon prekinut. Žica je pala sa dalekovoda i dečak ju je uhvatio rukom'', ispričao je jedan od meštana.

Dalekovod sa kog je otkinuta žica nalazi se u blizini mesta, ali niko nije prijavio taj kvar. Čak ni u mesnoj zajednici Lovćenac nisu znali za problem.

''Postupamo po svakoj prijavi sugrađana. Mi alarmiramo Elektrodistribuciju, a ekipe iz Bačke Topole izlaze na teren. Za ovaj dalekovod nismo imali prijavu, verovatno zato što je u njivama i niko nije primetio'', rekli su u MZ Lovćenac, a ekipe su još istog dana izašle na teren i popravile kvar.

Andrija Kaluđerović je fudbaler bogate fudbalske biografije, a tokom ove zime se još jednom vratio u Srbiju, kako bi obukao dres Rada. On je ''Građevinare'' pojačao da bi im pomogao u borbi za ostanak, a između ostalog je i rekorder Superlige po broju postignutih golova.

(mondo.rs)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC