• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Plan Zvezde - 2 igrača odlaze a 3 dolaze? Stanković će morati da se odrekne "miljenika" zbog Italijana!

Autor Dragan Šutvić

Crvena zvezda želi da u finišu prelaznog roka napravi tim koji će moći da se bori za Ligu šampiona u narednim kvalifikacijama.

 FK Crvena zvezda prelazni rok zima 2021 planovi Izvor: YouTube/Crvena zvezda/printscreen/MNPress

Zimski prelazni rok u Srbiji otvoren je sve do 7. februara, što znači da domaći klubovi imaju dovoljno vremena da razmisle koga još žele da dovedu.

Crvena zvezda se već nedjeljama unazad povezuje sa Duškom Tošićem, koji čeka konkretnu ponudu, dok su italijanski mediji izvijestili da su na korak od dolaska i dvojica italijanskih fudbalera - Simone Edera iz Torina, odnosno Filipo Falko iz Lećea.

Možda će vas zanimati

S obzirom da su iz Zvezde rekli da im je potreban još jedan ofanzivac, teško je očekivati da će obojica završiti u Beogradu, dok je dolazak Tošića uslovljen odlaskom Miloša Degeneka.

Ipak, za sada nema zadovoljavajuće ponude za reprezentativca Australije koga su u prethodnom periodu najviše tražili klubovi iz Kine i Saudijske Arabije, dok su u ovom trenutku druga dvojica fudbalera Crvene zvezde mnogo bliža odlasku.

To je prvenstveno El Fardu Ben koji ima dozvolu za odlazak ako dođe obeštećenje od oko 1.500.000 evra, ali to po svemu sudeći neće biti u Aris.

Kako piše današnji "Sportski žurnal", za Bena najviše ima interesovanja iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, konkretno iz Dubaija, a podsetimo da je napadač sa Komorskih Ostrva više puta bio blizu transfera, međutim to se svaki put izjalovilo.

Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

SPIDI?

Na početku prelaznog roka najviše se pričalo o odlasku Srđana Spiridonovića, ali poslije toga primirje i nema nagovještaja da će brzonogi fudbaler otići iz Zvezde tokom zime.

Navodno, Ben potražuje platu od oko 600 hiljada evra što nije lako ispuniti.

Ben ima već 31 godinu, ali i čvrst ugovor (do 2023. godine), pa će Zvezda probati da zaradi na svom najboljem strancu u istoriji, tako da bi jedan od Italijana trebalo da ga zamijeni.

"Žurnal" piše da bi osim Bena put Azije mogao i Aleksa Vukanović, ali za sada nema konkretnijih informacija, pa je pitanje da li će se napadač iz Gajdobre rastati sa crveno-bijelima poslije dvije godine. Njegova minutaža je umanjena, ali je imao bitnu ulogu u pojedinim mečevima tokom jeseni.

Što se tiče ostalih igrača, ne bi trebalo da bude odlazaka, mladi fudbaleri ostaju u Crvenoj zvezdi, s izuzetkom Andrije Radulovića koji će na pozajmicu u Grafičar ili negdje u Superligu...

Podsjetimo, Zvezda je do sada dovela dvojicu igrača - Slavoljuba Srnića i Aksela Bakajoka - dok su još dvojica mladih iz filijale Grafičara priključena prvom timu (Ričard Odada i Nikola Stanković) i otputovali su na centralni deo priprema u Tursku.

(MONDO)

Više vijesti o Crvenoj zvezdi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC