• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mislila sam da će me optužiti za pedofiliju: Vrela Ruskinja otkrila da je zavela Mbapea dok je bio maljoletan

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Potpuno je razdrmala fudbalsku javnost

 Mislila sam da će me optužiti za pedofiliju: Ruskinja zavela Kilijana Mbapea dok je bio maloljetan Izvor: Instagram/VICTORIA BONYA/printscreen

Ruska voditeljka, manekenka i bivša Plejboj zečica Viktorija Bonja dala je intervju u kom je razotkrila neke bizarne detalje svojih afera sa fudbalerima.

Ruskinja je za "Sport Ekspres" objelodanilo da je bila u kratkoj aferi sa prvom zvijezdom Pari Sen Žermena Kilijanom Mbapeom.

Možda će vas zanimati

Međutim, ta romansa bila je "zabranjena" jer je brzi Mbape u tom trenutku bio maloljetan, pa se tako lijepa Viktorija uplašila da je neko ne optuži za pedofiliju.

"Poljubila sam Mbapea i nisam znala da ima 17 godina. Tada smo oboje bili slobodni, ali kada sam shvatila da nije punoljetan, pomislila sam u sebi: 'Bože, optužiće me za pedofiliju.' Taj odnos nije mogao da se razvije. Nije mi žao, jer imam dijete i treba mi stabilnost u životu", otkrila je bivša Plejboj djevojka, ali dodala da se još uvijek čuje sa zvijezdom tima iz Pariza.

Viktorija je kritikovala Mbapeovo druženje sa Nejmarom, jer kako je rekla misli da Brazilac loše utiče na njenog bivšeg momka.

"I dalje sam u kontaktu s njim. Brine me, talentovan je, a stalno se druži s Nejmarom. Možda je sada mlad, može da održi kondiciju, da pije i trči, ali s godinama se to mijenja. Da Nejmar nije toliko pio, danas bi bio velika zvijezda Barselone", poručila je atraktivna Ruskinja.

Brazilsku fudbalsku zvijezdu oštro je okarakterisala kao ženskaroša, mada je bilo priče i o njihovoj aferi.

"On je sjajan čovjek, ali ima problema. Jako voli žene, užasan je ženskaroš. Osjetila sam to i na sebi. I u tom trenutku je imao djevojku", ispričala je Viktorija poznata po prijateljstvu sa mnogim fudbalskim zvijezdama, od kojih je zapažena bila veza sa Maruanom Felainijem koji je u to vrijeme bio igrač Mančester junajteda.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC