• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dječak putovao 1.300 km, Ronaldo ga "iskulirao", pa ispao ljudina: Nije mu samo ispunio san, uradio je mnogo više! VIDEO

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Kristijano je ipak pokazao ponašanje pravog šampiona

 Dječak putovao 1.300 km, Kristijano Ronaldu mu ispunio san Izvor: Tanjug

Dječak koji je na beogradskom aerodromu držao transparent s porukom"Kristijano, prešao sam 1.300 kilometara da dobijem tvoj autogram", ispunio je san.

U pitanju je Boris, koji je zajedno sa ocem došao iz Poljske i u beogradskom hotelu "Hajat" upoznao jednog od najboljih fudbalera svijeta, dobio njegov autogram i zajedničku fotografiju.

Možda će vas zanimati

Njegov otac Lukaš rekao je Tanjugu da su iskoristili nekoliko slobodnih dana u cijeloj ovoj situaciji sa korona virusom i da su presrećni što je Borisu san postao java.

Iako prvu zvijezdu Juventusa u srpskoj prestonici čuva Gonsalo Salgado, iskusni telohranitelj i bivši MMA borac, Kristijano ipak za one najvjernije fanove nije nedodirljiv.

"Često dolazimo u Beograd, ovo nam je 15. put. Znamo koliko je teško doći do Ronalda, pogotovo sada kad je pandemija, ali uspjeli smo. Boris je dobio autogram, zajedničku fotografiju i loptu sa potpisima svih reprezentativaca Portugala", ističe Lukaš.

Zanimljivo je da je Borisov otac je veliki navijač Legije i Crvene zvezde, bio je na više utakmica crveno-bijelih, a izdvojio je mečeve u Ligi šampiona protiv Bajerna u Beogradu i Napolija u Napulju.

"Svi Zvezdini fudbaleri su nam omiljeni, naravno, najviše Filip Mladenović koji igra za Legiju", istakao je Borisov otac.

Inače, Boris je u Beogradu sem Ronalda upoznao i srpskog dječaka Todora, zajedno su uspjeli da dođu do idola i ostvare san.

"Još prije dvije godine kada je Ronaldo došao pokušao sam da dođem do njega, ali nisam uspio. Čim sam saznao da je Portugal opet u grupi sa Srbijom, napravio sam plan, uzeli smo sobu u Hajatu i uspjeli smo. Potpisao mi se na dres Juventusa", emotivno je ispričao Todor.

Ronaldo će u subotu od 20:45 na stadionu "Rajko Mitić" da predvodi selekciju Portugala protiv Srbije u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.

(Tanjug)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC