• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Teški dani za jednog od najboljih stranaca Zvezde: Ništa nije pokazao, pljušte kritike zbog BAČENOG novca!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Dobro su ga platili...

 ricmond-boaci-zvezda-transfer-poljska-kritike Izvor: MN PRESS

Ričmond Boaći napustio je Crvenu zimu prošle zime pošto mu je istekao ugovor, a posle mnogo spekulacija gde će nastaviti karijeru - izabrao je poljski Gornjik.

Možda će vas zanimati

Malo je reći da mu ne ide u novoj sredini pošto je zabeležio sedam mečeva za Gornjik i još se nije upisao u strelce, pa su tamošnji mediji počeli žestoko da kritikuju napadača iz Gane koji je do nedavno bio najbolji inostrani strelac u istoriji Crvene zvezde.

"Ovo je bila još jedna jako loša utakmica Gornika u prolećnoj polusezoni. Ričmond Boaći je pri dolasku u Zabže najavljen kao igrač sa najboljom radnom biografijom koji je bio u klubu u poslednjih 30 godina, ali je sada ponovo bio loš", napisali su u izveštaju poljskog portala "Wyborcza.pl", gde možda nisu uzeli u obzir da se Boaći nije naigrao ni jesenas zbog povreda.

Verovatno će mu biti potrebno vreme da se vrati u staru formu, ako je moguće doći do nje uopšte, ali jasno je da su u Zvezdi napravili dobar potez kada mu nisu ponudili nastavak saradnje.

"Neprimetan je od kako je na terenima u Ekstraklasi, ništa ne pokazuje", dodali su Poljaci uz poruku da je Gornjik od njegovog dolaska upisao samo dve pobede.

Pretpostavlja se da je Gornjik dao visok ugovor Boaćiju, pošto su se za njega raspitivali i bogatiji klubovi, ali sve je izvesnije da ih neće odvesti u Evropu, jedino ako ekspresno ne vrati golgeterske sposobnosti - iz prvog mandata u Zvezdi.

(mondo.rs)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC