• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zajedno zarađuju 8 miliona godišnje, a Zvezda ih dovodi ovog ljeta: Najveći projekat Zvezdana Terzića u karijeri!

Autor Dragan Šutvić

Zvezda ide "all in" ovog ljeta na Ligu šampiona.

 aleksandar-dragovic-aleksandar-prijovic-transfer-zvezda-zvezdan-terzic Izvor: MN PRESS, Profimedia

Crvena zvezda planira da po svaku cijenu zadrži mladog trenera Dejana Stankovića za koga se navodno interesuje Sampdorija, a da bi to uradili moraće da ulože u pojačanja sa kojima bi mogao da napadne učešće u Ligi šampiona.

Zato je rukovodstvo kluba odlučilo da počne veoma ambiciozan projekat, a u središtu njega su transferi fudbalera čiji je renome daleko iznad srpskog fudbala.

Možda će vas zanimati

U pitanju su Aleksandar Dragović i Aleksandar Prijović, odlični fudbaleri koji već duže vrijeme privlače pažnju Crvene zvezde, a koji su dugo djelovali samo kao nemoguća misija za srpski klub, međutim izgleda da se situacija mijenja.

Zvezda je navodno postigla usmeni dogovor sa Dragovićem i ako ne bude iznenađenja trebalo bi da stigne na "Marakanu", a pod reč iznenađenje podrazumijeva se ponuda iz jače lige - ili ček sa brojkama na koje ne može da se ostane nijem. Austrijanac će postati slobodan igrač od jula i biće spreman da potpiše bez obeštećenja, a navodno trenutno u Bajeru zarađuje 3 miliona evra godišnje.

Razlog zbog kog Zvezda može da ga dovede za mnogo manju platu, i opet najveću u istoriji srpskog fudbala, je što je njegova velika želja da zaigra za voljeni klub, a uz to ne bi morali da plate višemilionski transfer.

S druge strane situacija sa Aleksandrom Prijovićem je nešto drugačija.

Izvor: MN PRESS

Bivši reprezentativac Srbije ima važeći ugovor sa Itihadom do 2023. godine, a u arapskom klubu zarađuje ogroman novac pošto je dogovoreno da godišnje inkasira preko 5 miliona evra. To je novac kom Zvezda ne može da parira, ali...

Zvezda se nije predala ni kada je čula ovdje podatke, pa je tako navodno i Prijović načelno klimnuo glavom kada je upitan da li bi došao na "Marakanu", prenio je "Mozzart Sport".

S obzirom na to da nije u naročitoj formi od kada je došao u Itihad (ove sezone dao osam golova na 24 meča), i da ima velika primanja, klub je spreman da ga se odrekne na ljeto - čak i na pozajmicu kao što je to bio slučaj sa Sekuom Sanogom.

Nadali bi se da će zablistati i tako privući pažnju kluba koji može da plati transfer - ili da preuzme veći dio plate, dok će Zvezda svakako ostati prva opcija za Prijovića.

Nema sumnje da bi crveno-bijeli sa njima dvojicom imali na papiru možda i najjači tim u 21. vijeku, ali ne treba isto tako sumnjati da bi se sa takvim fudbalerima Liga šampiona očekivala, ne bi bila samo "san koji može da se ostvari" kao u danima Vladana Milojevića.

(MONDO) 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC