• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda dominira, nek se i Partizan izdigne: Maksa i Mitar se raspričali - O derbiju, Savi Čestiću, favoritima na EP...

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Govorili su i o Savi Čestiću, derbiju...

 stefan-mitrovic-nemanja-maksimovic-orlovi-konferencija-za-medije Izvor: MN PRESS

Fudbalska reprezentacija Srbije okupila se u ponedeljak u Staroj Pazovi u "okrnjenom" sastavu i počela pripreme za prijateljske utakmice koje slede na turneji u Aziji.

Možda će vas zanimati

Igraćemo protiv Japana, još je neizvesno da li i protiv Jamajke koja ima dosta zaraženih igrača, a tim povodom

su se na konferenciji za medije pojavili Nemanja Maksimović i Stefan Mitrović, fudbaleri koji su među najiskusnijima od trenutno pozvanih.

Mitrović je istakao da je Jamajka "mala nepoznanica", dok svi dobro poznaju Japan, pa ga je Maksimović dopunio rečima da nije loše igrati protiv reprezentacija sa drugih kontinenata zbog drugačijeg stila fudbala. To bi ujedno mogla da bude i dobra priprema za nastavak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, a iako nema pritiska - igrači znaju koliko dres Srbije znači.

U dosustvu Dušana Tadića će najverovatnije Stefan Mitrović biti kapiten, a sa trakom oko ruke moraće i novajlije, poput Save Čestića, da upozna sa svetinjom grba.

Izvor: MN PRESS

"Znamo da je Bleki poslednjih godina bio najstandardniji i mnogo nam znači, značiće i u nastavku kvalifikacija, a došla je prilika da isprobamo mlađe. Sava je na prvu - veliki profesionalac i dobar momak i nadam se da će uspeti da se ustali u reprezentaciji", rekao je Mitrović koji je rekao da bez obzira što je dosta novih igrača u timu da ima vremena za uigravanje.

Šansu su naknadno dobili i mladi igrači Crvene zvezde i Partizana. Prvo je pozvan Nemanja Jović, a potom i Željko Gavrić.

Selektor ih je pratio i na derbiju koji je iskritikovao, a ni Mitrović nije oduševljen kvalitietom fudbala.

"Bio sam na derbiju, koristim uvek priliku da ispratim i mnogo mi je drago da sam na stadionu. Kvalitetom nije ispunio očekivanja, bila je velika tenzija, ali na kraju je Zvezda pokazala dominaciju ove godine. Nadam se da će konkurencija biti jača i da će se Partizan izdići. Što se tiče kvaliteta igrača, ima dosta onih na koje vredi obratiti pažnju. Neki su i danas sa nama, a na selektoru je da vidi ko će tu i ostati", poručio je Mitrović.

Izvor: MN PRESS

Obojica sagovornika na konferenciji za medije su istakla da su iza njih "najteže sezone u karijeri", pošto su jedva izborili opstanak sa Strazburom i Hetafeom, a Maksimović poručuje da će baš zbog saigrača iz kluba imati za koga da navija na EP.

"Voleo bih da Turska napravi rezultat na Evropskom prvenstvu zbog Enesa Unala, mog saigrača u Hetafeu, a nadam se da ćemo na sledećem biti i mi", rekao je Maksimović.

"Naravno da ću gledati EP i tek onda ćemo osetiti žal zbog Škotske. Kvalitetom je trebalo da budemo tamo, ali favoriti su mi Španija i Francuska. Imaju možda i najbolje selekcije i trebalo bi da obratimo pažnju na njih", poručio je Stefan Mitrović.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC